0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

Un simbol al Vasluiului, pus la pământ de autorități

- Advertisement -
ÎN LUCRU… Autoritățile vasluiene vor să reabiliteze cupola din Parcul Copou, pusă la pământ zilele trecute

POZA ZILEI… Binecunosuta cupolă din Parcul Copou, acolo unde, pe vremuri, vasluienii puteau asculta muzica fanfarei militare, a ajuns acum o ruină. Cei care au trecut zilele acestea prin Parcul Copou au putut observa cupola pusă la pământ, iar glumeții au pus acest lucru pe seama cutremurului de 5,3 grade din urmă cu câteva zile. De fapt, autoritățile vasluiene au decis să o dărâme și să construiască, în locul ei, una mult mai trainică. “Cupola a fost pusă la pământ dintr-un zel al constructorului dar, de fapt, ea a intrat într-un program de reabilitare. Va fi refăcută, în aceeași formă și dimensiune, dar mult mai rezistentă. Avem deja constructorul care se va ocupa de reabilitarea cupolei și sperăm ca lucrarea să fie finalizată cât mai repede”, spune viceprimarul Lucian Braniște.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. O să văd ce părere are CNA-ul despre cenzurarile preferențiale care le faceți si despre restricționarea accesului pe pagina voastră a celor care vă critică! Prefecților, o sa ne auzim cât de curând în alte circumstanțe!

  2. Acolo era un loc bun sa te caci….ca era un loc ferit de soare si ploaie…de acum o sa ma cac ca si câinele…pe lângă gardul copoului sau în birou la primarul Paval…pe masa lui de lucru…si o sa ma sterg la cur cu banii lui de salariu sau șpagă lui….apoi ii duc lui Buzatu…Rahatu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.