spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Un singur antrenament pe zi

- Advertisement -

CAUZÃ… Forma fizicã precarã a fotbalistilor vasluieni se poate pune si pe seama faptului cã jucãtorii au doar un singur antrenament pe zi. Zilele de pauzã alternate cu sedintele de pregãtire superficiale îi pun pe gânduri pe ‘‘galben verzi’’ care se simt ca niste marionete prinse în tot acest scandal.

Dacã la instalarea pe banca tehnicã, Lopez Caro punea foarte mult accent pe sedintele de pregãtire, acum spaniolul parcã se încãpãtâneazã sã îi scoatã din ritm pe elevii sãi. Reteta: un singur antrenament pe zi, si acela unul destul de superficial.

Prima victima: Preparatorul

CONCEDIAT… Preparatorul fizic Cedric Thyus Vieville a fost demis din staff-ul tehnic al FC Vaslui. În urmã cu câteva zile pe adresa clubului a sosit o înstiintare de la FRF cum cã Cedric nu are atestare în domeniu, motiv pentru care acestuia i s-a cerut ca în cel mai scurt timp sã intre în legalitate. Cum preparatorul nu a putut face dovada, ba mai mult, a recunoscut cã nu detine aceastã calitate, conducerea clubului a actionat ca atare si l-a pus sã-si facã bagajele, contractul fiind rupt. Cedric Vieville a predat deja echipamentul, antrenamentul de ieri urmãrindu-l de dupã gardul terenului de pregãtire.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.