8.2 C
Vaslui
07-dec.-2022

Un sofer beat turtã a rupt cu masina un stâlp, lãsând sute de oameni fãrã luminã! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

DUMNEZEUL BETIVILOR….Un bãrbat de 34 de ani a supravietuit aproape miraculos, dupã ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate din beton, cu o vitezã care l-a urnit din loc. Testul alcoolscopic a arãtat cã era atât de beat însã, încât, cel mai probabil, soferul nici nu a vãzut mãcar stâlpul de electicitate, mai ales cã era si miezul noptii. Acesta avea 0,95 alcool pur în aerul expirat (1,9 la mie alcool în sânge – n.r.). Surprinzãtor însã, în urmã impactului violent, bãrbatul a scãpat cu viatã si, transportat la spital, nici mãcar nu a avut nevoie de spitalizare. Isprava sa însã a lãsat zeci de locuinte din localitatea Zorleni fãrã curent electric, cãci a fost nevoie de interventia echipelor E-ON. Soferul beat, Gabriel R., de loc din satul Popeni, comuna Zorleni, va avea însã de furcã cu legea si va plãti pagubele însemnate rezultate în urma inconstientei sale! Noaptea de 29/30 octombrie 2022, ora 00.08, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã, prin 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea/comuna Zorleni, judetul Vaslui. Un bãrbat de 34 de ani, din Zorleni, Gabriel R., aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, care se deplasa pe drumul national DN 24A, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare si ar fi acrosat un stâlp de electricitate si gardul unei locuinte. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vãtãmarea corporalã a conducãtorului auto care a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Alcoolemie de infarct: 1,90 la mie alcool în sânge!

„Totodatã, conducãtorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, bãrbatului fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauzã, a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si vãtãmare corporalã din culpã, urmând a fi efectuate cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a precizat inspectorul Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

„În data de 30.10.2022, ora 00.37 se prezintã în CPU un pacient de 34 de ani din Popeni pentru recoltare alcoolemie. Starea pacientului fiind una bunã, nu rãmâne internat, pleacã la domiciliu”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlãdean.

Pagube însemnate!

În urma accidentului din care norocosul de sofer beat la volan a scãpat teafãr, s-au constatat pagube serioase. Stâlpul electric, din beton, a fost pur si simplu retezat, atârnând doar de firele electrice si sprijinit de gardul fostului viceprimar al comunei Zorleni, prof. Adrian Profir, Gabriel R., din Popeni va trebui sã achite repararea gardului profesorului Profir, precum si stâlpul pentru E-ON, care a fost înlocuit, si reconectarea la reteaua electricã a celor câteva sute de oameni rãmasi pe întuneric pe 30 octombrie, de la ora 00.6 minute noaptea, când a intrat cu masina de-a rupt stâlpul, pânã în jurul orelor 15.00, când a fost fãcutã reconectarea la reteaua electricã. Plus cã s-a ales cu dosar penal si a rãmas fãrã permis auto pentru câteva luni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. O buna pedeapsa ar fi sa-l lase la mana oamenilor ramasi fara curent. Ca sanctiunile din noul cod rutier ar putea fi prea blande cu el. Am citit in februarie-martie parca pe i-drpciv.ro si teoretic a ramas fara permis intre 120-150 de zile. Prea putin daca ma intrebi pe mine. Daca era sofer din alta tara i s-ar fi interzis sa mai conduca pe drumurile publice. Ar trebui sa fie valabila pedeapsa asta si pt soferii romani, nu doar cei straini.

  2. Noroc ca avem politie la Zorleni, numa gleznute goale cu genele facute si pitzipoance ce stau in masini pe fb….mai usurel cu patrularea ca e frigut de acum….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.