Un șofer bezmetic a spulberat țeava de gaz, de pe o stradă din Huși!

fotografie generică: arhivă

GRAV… Echipa Gaz Est intervine în această dimineață pe strada Corni, în proximitatea Dispensarului medical, pentru a repara sistemul de alimentare cu gaze naturale din zonă, spulberat aseară de un șofer care conducerea cu o viteză mult peste limita legală. Bărbatul, cu domiciliu în Stănilești, părea că face un devăratr raliu pe strada Corni, unde a încercat să depășească fără nicio precauție câteva mașini care circulau în același sens de mers cu el, însă, la revenirea pe bandă, bărbatul nu a mai putut stăpâni vehiculul, care s-a izbit violent de bordură, ajungând apoi în partea cealaltă a carosabilului, într-un gard și, implicit, în sistemul de alimentare cu gaze al cartierului.

“Apelul la 112 a fost făcut la orele 21:17. A fost vorba despre un accident rutier fără victime. Mașina al cărui șofer a produs accidentul este înmatriculată în Argeș, însă era condusă de un bărbat cu domiciliul în Stănilești, în vârstă de 28 de ani. În urma impactului a fost deteriorată o țeavă de la sistemul de gaze naturale, însă intervenția rapidă a echipei de la Gaz Est a făcut ca orice eventual incident cauzat de țeava distrusă să fie preîntâmpinat. Polițiștii rutieri fac verificări, pentru a vedea exact ceea ce s-a petrecut în acest caz”, au precizat reprezentații IJP Vaslui.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a mai transmis faptul că șoferul în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. Chiar dacă nu au fost viztime în acest caz, ci doar pagube materiale, azi șoferul în cauză este așteptat la Poliția Huși, pentru lămuriri. Depășirea limitei de viteză este regula încălcată de conducătorul auto, care va fi sancționat în acest sens, conform legii. Interesant este că chiar la finele lunii martie, IJP Vaslui a desfășurat o acțiune amplă tocmai cu această temă, de combatere și prevenire a vitezei excesive la volan, în cadrul căreia 36 conducători auto au rămas fără permis auto.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ