Un șofer cu permis auto de 5 zile, accident grav la 1 Decembrie, comuna Banca! (FOTO)

ÎNCEPĂTOR VITEZOMAN… Un accident rutier soldat cu o victimă rănită grav, a avut loc astăzi, în jurul orelor 18.11, în localitatea 1 Decembrie, comuna Banca.

Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o curbă și a fost aruncat prin parbriz pe carosabil, pe DC 148 dintre satul 1 Decembrie, comuna Banca și localitatea Dodești. La fața locului au ajuns primii cei de la Ambulanță, de la Substația Bârlad aparținând de SAJ Vaslui

„Victima prezintă Traumatism Cranio Cerebral cu plagă scalpată parietal stânga, comoție cerebrală și fractură de Ambulanța Bârlad și transportat la Spitalul Vaslui”, a precizat medicul Daniel Ungureanui, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au început cercetarea și, din primele verificări, reese că tânărul, domiciliat în comuna Luncavița, județul Tulcea, are permisul auto obținut acum … 5 zile! Acesta circula dinspre localitatea 1 Decembrie, spre Dodești, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

„Conducătorul auto a fost testat pentru alcool la spital, alcoolemia fiind zero. În cauză se fac cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.




1 COMENTARIU

  1. si cum a fost aruncat prin parbriz daca in poza autoturismului , parbrizul este la locul lui , si este lovit din exterior spre interiorul masinii

LĂSAȚI UN MESAJ