Un şofer de Ambulanţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier! În urma impactului au murit doi măgari

Scene şocante într-o localitate din Ialomiţa. Un şofer angajat al SAJ a provocat un accident rutier grav. Siguranţa pacienţilor a fost pusă în pericol după ce ambulantierul a plecat beat într-o misiune. Totul s-a produs în Ialomiţa.

Şoferul s-a urcat beat în Ambulanţa şi a provocat un accident rutier grav. Au murit doi măgari

Inconştientă crasă din partea unei persoane care ar trebui să salveze persoane. Un angajat SAJ s-a urcat băut la volan şi a plecat într-o misiune. Din cauza alcoolului, ambulantierul a provocat un grav accident rutier. În maşina salvării se mai află şi asistentul medical în cauză.

Poliţiştii au fost sesizări, duminică seara, de un accident produs în localitatea Andrășești. Prezenţi la faţa locului, oamenii legii au observat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma impactului a rezultat decesul a doi măgari. Poliţiştii susţin că şoferul şi asistentul medical au scăpat cu viaţa, ba mai mult, aceştia nu au fost răniţi. ….https://www.bzi.ro/un-sofer-de-ambulanta-s-a-urcat-beat-la-volan-si-a-provocat-un-accident-rutier-in-urma-impactului-au-murit-doi-magari-3965212?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ