spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Un șofer de autocar, surprins în timp ce spulberă barierele de cale ferată. Ce sancțiune a primit

- Advertisement -

Un șofer de autocar a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce rupe barierele de cale ferată, în județul Prahova. În urma incidentului, bărbatul a rămas fără permis pentru 90 de zile și a fost amendat cu 2.900 de lei.

Imaginile au fost postate, marți, pe Facebook de CFR Infrastructură. Incidentul a avut loc, marți, în jurul prânzului la trecerea la nivel cu calea ferată situată între stațiile Crivina și Brazi, județul Prahova. În filmare se vede cum autocarul se apropie cu viteză de barierele care se lasă înainte de trecerea trenului. Fără să frâneze, şoferul rupe barierele şi trece peste liniile de cale ferată.  „Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe un braț al barierei, punând astfel în pericol nu doar propria viață, ci și viețile pasagerilor. O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile celor pe care îi transportă! O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau chiar şi ale pietonilor!”, transmite CFR Infrastructură.
Citeşte întreaga ştire: Un șofer de autocar, surprins în timp ce spulberă barierele de cale ferată. Ce sancțiune a primit

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.