20.1 C
Vaslui
17-sept.-2021

Un șofer de TIR, care venea din Moldova, a decedat la scurt timp după ce i s-a făcut rău în vama Albița!

TRAGIC… Un șofer de TIR în vârstă de 48 de ani, cetățean român, a suferit un infarct astăzi, în timp ce tranzita vama Albița. La scurt timp de la efectuarea controlului, omul a fost zărit de către un angajat al vămii prăbușindu-se lângă autocamion. S-au sunat imediat la 112, iar o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) s-a deplasat în scurt timp la locul solicitării. Inhtervenția echipajului medical a avut succes, în prima fază, întrucât bărbatul a dat semne că își revine și a putut să urce singur în Ambulanță, însă, după ce a fost adus de urgență la Spitalul municipal din Huși, în ciuda intervenției rapide a cadrelor medicale, pacientul a decedat. “Este vorba despre un pacient în vârstă de 48 de ani, care a suferit un infarct. Examinarea medico-legală relevă toate detaliile în acest sens. Cert este că s-au aplicat manevrele de resuscitare, s-a depus tot efortul, fiind vorba și despre o persoană relativ tânără, în putere, 48 de ani, dar situația a fost ireversibilă, din păcate”, au precizat cadrele medicale. “Bărbatului, cetățean român, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unui vehicul de mare tonaj, care tranzita vama Albița, I s-a făcut rău. Un echipaj medical i-a acordat îngriji medicale, transportându-l la Spitalul din Huși. Bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să ne fie comunicată oficial, de către cadrele medicale”, au spus reprezentații IPJ Vaslui.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

  1. După ce stai în rand 36 ore în vama pentru ca, deh, vameșii sunt superconstiinciosi, sa nu cumva sa treacă marfa decontrabanda, normal ca mori cu zile… Și mai dai și de unul care se mișcă „ca ochiul mortului”, fără un dram de respect pentru oamenii care stausi așteaptă. Este vama de tranzit incompetenților.Ar trebui sa va ia 10 minutesa verificați hârtiile alea nu sa stați o ora la un camion amarat încărcat cu cine știe ce marfa. De parca ar avea diamante…. Nu ca v-ați pricepe sa verificați asa ceva. Va claxonam uneori, când nu mai putem, după 48 ore de stat aiurea, doar pentru ca vreți voi sa arătați „ce importanți sunteți voi” pentru meclele voastre de bugetari cu1500 de Euro salariu… Ce tari în foale sunteti. Dar va veni poate și vremea sa va analizeze cinevadupa competenta….. Și sa ajungeți deunde ați venit…. Poate șoferi de TIR?

  2. Cine stie…ce firma are Birta Marian ( animalu’) ca am vazut 4 camionetă lângă vila lui de la iesire din Vaslui spre Negreșit.jegosul escroc.a facut evaziune fiscală.rapanosul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here