spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Un sofer începãtor a bãgat în spital cinci oameni

- Advertisement -

Cine le da acestor indivizi permise?

SPAIMA SOSELELOR! Si-a luat permisul de nici jumãtate de an si deja a „reusit” duminicã sã bage în spital 5 oameni nevinovati! Este isprava unui tânãr de 19 ani, din comuna Stãnilesti, iesit la… plimbare cu alti 3 prieteni. Fãrã pic de atentie la volan, acesta a intrat într-o masinã marca Opel, care circula regulamentar. În urma impactului violent, inclusiv soferul neatent a ajuns în comã la spital.

TRAGIC „Duminicã, în jurul orelor 18,00, pe raza comunei Pãdureni, pe un sector de drum situat în afara localitãtii, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vãtãmarea corporalã a mai multor persoane. În timp ce Cristi C., de 19 ani, din comuna Stãnilesti, posesor al permisului de conducere categoria „B” din luna aprilie a.c., se deplasa cu autoturismul pe D.J 244, în afara localitãtii Pãdureni, din cauza neatentiei în conducere a pãtruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontalã cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de cãtre M. Petricã, de 40 ani, din municipiul Husi. Toate cele sapte persoane aflate în cele douã autovehicule au fost transportate la Spitalul municipal Husi. C. Cristi a fost diagnosticat „comã gradul I”, A. Roxana, de 17 ani, din comuna Stãnilesti, pasagerã în autoturismul condus de C.Cristi a fost diagnosticatã cu „fracturã membru inferior” si M. Viorica, de 36 ani, din municipiul Husi, pasagerã în autoturismul condus de M. Petricã a fost diagnosticatã cu „fracturã brat stâng”. Alte 3 persoane au suferit vãtãmãri corporale usoare: M.Petricã a fost diagnosticat cu „traumatism toracic”, B.Laura, de 17 ani, din comuna Stãnilesti, cu „traumatism facial”, iar C.Ionut, de 19 ani, din comuna Stãnilesti a fost internat cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, plagã contuzã gambã stânga”. Un minor în vârstã de 3 ani, aflat în al doilea autovehicul, a suferit excoriatii la bratul drept si nu a necesita internarea”, a comunicat Biroul de Presã al IJP Vaslui.

Îl preocupa muzica din masinã, desi circula pe contrasens!

INCONSTIENT Politistii au stabilit clar cã accidentul s-a petrecut din vina tânãrului de 19 ani, aflat la volanul Daciei Solenza. Din spusele rudelor celor implicati în accident, se pare cã motivul pentru care soferul a produs acest accident, ar fi fost… muzica! „Noi asa am înteles de la verisoara noastrã, care a fost în masinã, cã bãiatul, Cristi, nu era atent la volan, pentru cã umbla sã schimbe o casetã, un CD. Vroia neaparat muzicã în masinã. Mergea si cu vitezã si pentru cã era cu capul în jos, umblând pe la aparatul acela, habar nu a avut cã a intrat pe contrasens si dn fatã îi vine o masinã”, au spus rudele celor implicati în accident.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.