14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Un șofer la volanul unui bolid de lux a făcut o manevră periculoasă pe contrasens VIDEO

Un șofer, care deține un Mercedes SUV, a făcut o manevră pe contrasens, care a pus în pericol viața altor participanți la trafic, pe un pasaj suprateran din Râmnicu Vâlcea.

Un șofer, care deține un Mercedes SUV, a făcut o manevră pe contrasens, în urmă cu o săptămână, mai exact pe data de 18 iulie, în jurul orei 19:00, iar evenimentul a fost postat pe un grup de Facebook, dedicat șoferilor neglijenți.

Filmarea a fost făcută chiar din blocul aflat în zona pasajului suprateran. În imagini se observă cum un Mercedes SUV de culoare neagră a oprit ilegal pe pasajul suprateran, aflat peste calea ferată din Râmnicu Vâlcea, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.În spatele maşinii se poate observa cum o persoană, care se presupune că a coborât din autoturismul cu pricina, traversează apoi printr-o zonă nepermisă. Sensurile de mers sunt despărţite prin separatoare prefabricate din beton, pe care pietonul trebuie să le sară, ca să ajungă pe sens opus.

Cetățeanul pare să se îndrepte spre una din bretelele auto care coboară de pe pasaj. Șoferul în loc să-şi continue drumul, preferă să întoarcă pe contrasens. Manevra este extrem de riscantă deoarece există un singur sens de mers, iar până la breteaua de coborâre, din zona în care a oprit, este o distanţă de aproximativ 100 de metri. La un moment dat, între bretele (pentru urcare şi coborâre pe sens) nu există decât o bandă de mers. Prin urmare, soluţia este extrem de periculoasă, mai ales că pasajul este în pantă, iar vizibilitatea este scăzută. …https://www.romaniatv.net/un-sofer-la-volanul-unui-bolid-de-lux-a-facut-o-manevra-periculoasa-pe-contrasens-video_5674898.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here