1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Un șofer STB a fost concediat după ce a bătut un biciclist. Imaginile au devenit virale

- Advertisement -

Șoferul de pe autobuzul liniei 335 care a bătut ieri un biciclist a fost dat afară de Societatea de Transport București. Acest șofer era deja cercetat disciplinar, după ce a participat la greva ilegală din ianuarie.

Șoferul a coborât din autobuz și a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu șaua de la bicicletă, pentru că ar fi blocat circulația. Imaginile au devenit virale.

„Regretăm evenimentul petrecut în cursul zilei de ieri, 12 aprilie 2022, pe traseul liniei 335, în staţia Şoseaua Mihai Bravu, în care un şofer STB SA a avut o altercaţie cu un biciclist. Acest incident pune într-o lumină nefavorabilă imaginea companiei şi dăm asigurări tuturor călătorilor că scopul nostru nu este acela de a produce disconfort celor care utilizează mijloacele de transport în comun. Dimpotrivă, prin acţiunile pe care le-am desfăşurat în ultima vreme dorim să transmitem tuturor beneficiarilor acestui serviciu public mesajul că interesul nostru major este acela de a oferi condiţii de transport civilizate, la standarde de calitate, demne de o capitală europeană”, se arată în comunicat…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-un-sofer-stb-a-fost-concediat-dupa-ce-a-batut-un-biciclist-imaginile-au-devenit-virale-1904375

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.