Un șofer tupeist și inconștient: a vrut să treacă prin vamă cu o mașină, deși nu avea permis auto!

INCREDIBIL… Aseară, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul, arădean după numărul mașinii, a crezut că polițiștii moldoveni din Albița pot fi ușor prostiți dar nu i-a mers!

În data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a din ieși țară, cetățeanul român A.P., în vârstă de 59 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în județul Arad. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare.

“În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că A.P. nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.”, a precizat subcomisar de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ