27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Un sucevean beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să-l raporteze furat. Unde au găsit polițiștii baloții de paie

Un bărbat din comuna suceveană Fântâna Mare a sunat la poliție să reclame că i-au fost furați peste 40 de baloți de fân pe care îi strînsese de pe un teren care îi aparține. Ulterior, a recunoscut că se îmbătase și a uitat unde a lăsat fânul cules.

Polițiștii de la Secția Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic, vinerea trecută, de un bărbat din Fântâna Mare că în ziua respectivă a mers la un teren pe care îl deține în proprietate pentru a strânge fânul, iar ulterior, în timp ce era plecat să caute o mașină pentru transport, cei 46 de baloți de fân au dispărut, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii au început căutările chiar în acea seară, iar sâmbătă dimineață, în timpul patrulării la Fântâna Mare, au identificat, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel, un număr aproximativ egal de baloți.

Polițiștii l-au chemat pe reclamant la fața locului. Proprietarul a declarat că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua precedentă…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/un-sucevean-beat-a-uitat-unde-a-pus-fanul-cules-si-a-sunat-la-politie-sa-l-raporteze-furat-unde-au-gasit-politistii-balotii-de-paie-1981987

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here