Un tânăr de 17 ani a prins un presupus hoț cu ajutorul unui pistol… imaginar; polițiștii au întocmit dosar penal

O tânără din comuna Vulturu a povestit, printr-o postare pe Facebook, cum fratele ei în vârstă de 17 ani a reușit să prindă, duminică noaptea, un hoț care voia să le intre în curte. „În ziua de astăzi, nu mai poți avea încredere să locuiești în propria ta casă! Azi-noapte (n.n. duminică), mai exact la ora 23.20, un individ ne-a invadat propria casă sărind gardul și urmând să fure probabil ceva. Fratele meu urma să se pună în pat să doarmă, iar când a dat să închidă becul l-a surprins pe acest individ cum sărea gardul. Speriat, s-a dus după el și a început să țipe alarmat la el, spunându-i că ce a furat și să se întoarcă. Acel individ s-a întors spre fratele meu cu vocea schimbată, spunând următoarele cuvinte: «Dacă spui ceva, te omor», urmând să scoată cuțitul și să îl amenințe pe fratele meu. Fratele meu speriat, s-a retras, a venit în curte alarmat la ai mei, le-a spus alor mei ce s-a întâmplat și a plecat după el. Ai mei foarte speriați, nu au ținut cont și au plecat spre fratele meu‟, povestește M.D..

Fratele tinerei a pornit pe urmele presupusului hoț pe care a reușit ulterior să-l prindă. „A urmat apoi să se ascundă într-un tufiș, dar spre dezamăgirea lui, fratele meu l-a găsit.A urmat apoi să îl amenințe cu cuțitul, iar în tot acest timp, tatăl meu era în mașină urmând să coboare și să îi sară în ajutor. Eu deja sunasem la Poliție, iar domnii urmând să vină să își facă treaba. Fratele meu s-a apropiat de el și i-a spus să ridice mâinile sus, el crezând că are pistol, a făcut tot ce spunea fratele meu. L-au imobilizat jos pe iarbă și am așteptat să vină domnii de la Poliție. Poate pare ireal, dar cu lacrimi în ochi vă spun că am ajuns să ne fie frică în propria casă. Acest individ era un recidivist, ieșise din închisoare pe data de 6 Decembrie pentru furt de mașină și conducere fără permis. Pot spune că pentru mine și pentru familia mea, poate și pentru comuna mea, comuna Vulturu, fratele meu este un erou. Poate acest individ urma să mai fure din alte câteva case sau în cel mai rău caz să omoare pe cineva… Țin să menționez că fratele meu are vârsta de 17 ani‟, se mai arată în postarea respectivă.

Dosar penal

Bărbatul, acuzat de familia tinerei din Vulturu că ar fi vrut să intre prin efracție, este din Harghita și are 21 de ani.  … https://monitoruldevrancea.ro/2020/12/23/un-tanar-de-17-ani-din-vulturu-a-prins-un-presupus-hot-cu-ajutorul-unui-pistol-imaginar-politistii-au-intocmit-dosar-penal/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ