spot_img
18.8 C
Vaslui
12-iun.-2024
spot_img

Un tânãr de 18 ani s-a sinucis dupã ce a cãzut a doua oarã la examenul auto! (FOTO)

- Advertisement -
Marius Cristinel Andone

DUREROS… Tragedie fãrã margini într-o familie din comuna Banca, sat Ghermãnesti, unde un adolescent de 18 ani si-a pus capãt zilelor, gestul sãu fiind unul învãluit în mister. Marius Cristinel Andone era un elev foarte bun, care se pregãtea pentru bacalaureat, intentionând sã intre apoi la Academia de Politie. Avea o prietenã care îl iubea si o familie care îi oferea toatã dragostea si sprijinul. Cu toate acestea, bãiatul a dispãrut de marti, 8 decembrie, iar ieri trupul neînsufletit a fost descoperit în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul armatei. Nici prietenii apropiati nu gãsesc explicatii pentru un asemenea gest îngrozitor! Se pare însã cã, faptul cã a picat de douã ori la rând examenul pentru permisul auto (sala) l-a descurajat în asemenea mãsurã încât a cedat psihic si a decis sã se spânzure. Politistii au demarat cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care Cristinel Andone a decedat.

Soc printre elevii si cadrele dicactice de la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, care au aflat ieri cã, Marius Cristinel Andone, unul dintre cei mai buni elevi ai scolii, a fost gãsit spânzurat în spatele institutiei de învãtãmânt. Nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea gest de la Cristi, pentru cã toti colegii sãi si profesorii de asemenea, spun despre el cã era un tânãr echilibrat, serios si muncitor, chiar dacã un pic prea perfectionist, neacceptând esecurile. Probabil, faptul cã de douã ori la rând – acum 17 zile, prima datã, dar si marti, 8 decembrie, a doua oarã nu a reusit sã obtinã punctajul necesar pentru a lua examenul teoretic ca sã obtinã permisul de conducere, a reprezentat un soc psihic pentru el. Altfel nu se explicã sub nicio formã gestul suicidar al tânãrului Cristi Andone. În ziua în care a plecat sã dea a doua oarã examenul de salã, în jurul prânzului acesta a dat ultimul semn de viatã: i-a transmis un mesaj ciudat iubitei sale, în care îi spunea cã o iubeste foarte mult si sã aibã grijã de ea mai departe. Fata a simtit imediat cã ceva nu este în regulã si a cãutat sã ia legãtura cu el, sunându-l pe telefon si trimintîndu-i peste 80 de mesaje. Tânãra vedea însã cã bãiatul nici mãcar nu a deschis mesajele, ceea ce a îngrijorat-o si mai mult. Asa cã a pus pe Facebook, pe pagina ei, un apel disperat:

„Iubitul meu a dispãrut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numeste Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi cãprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidasi albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin. Dacã l-ați vazut sau stiti ceva de el vã rog contactati-mã pe acest numãr 072….. Vã rog sã distribuiti mai departe.. Multumesc.”, a scris iubita lui, care este dintr-un sat din judetul Bacãu.

Si familia lui Cristi a sunat la Politia Vaslui si a anuntat disparitia sa, marti seara, iar cunoscutii, prietenii din sat si preotul din parohie, l-au cãutat încontinuu. Ieri însã a cãzut trãznetul peste pãrintii si fratii lui Cristinel! La orele 15.17, la 112 s-a sesizat cã în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul militar, s-a depistat un tânãr care s-a spânzurat. Acesta a fost identificat ca fiind Marius Cristinel Andone, din comuna Banca. „În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, urmând a se face cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.