spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Un tânăr de 19 ani a murit strivit de un compactor de asfalt, pe șantierul unui drum județean

- Advertisement -

Un accident de muncă cumplit a dus la decesul unui tânăr în vârstă de doar 19 ani. Acesta a fost strivit de compactorul de asfalt de pe utilajul pe care lucra. Tragedia s-a produs joi, în jurul orei 14.45, pe DJ 177E, pe raza satului Slătioara, comuna Stulpicani, drum aflat în proces de modernizare.

Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 în jurul orei 14.45.

Din primele cercetări rezultă că tânărul de 19 ani, din Bucșoaia-Frasin, era angajat de aproximativ 3 luni de firma care lucrează la acest drum, fiind șofer și deservent utilaj.

În timp ce se efectuau lucrări de turnare asfalt, pe sensul de mers spre Rezervația Codrii Seculari, tânărul ar fi alunecat de pe utilajul de compactare a asfaltului, fiind prins și strivit sub acesta. Leziunea prin strivire s-a produs în zona capului, astfel că pentru tânărul de 19 ani nu s-a mai putut face nimic. Echipajul SMURD ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Polițiștii au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava și Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Conform procedurilor, a fost deschis dosar pentru mai multe infracțiuni: ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-09-11/Un-tanar-de-19-ani-a-murit-strivit-de-un-compactor-de-asfalt-pe-santierul-unui-drum-judetean#ixzz768opqXlT

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.