Un tânăr de 19 ani cu arsuri pe jumătate din corp, transferat de la Iaşi în Austria cu un avion SMURD

Astăzi, 4 aprilie 2021, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă transferă la Aeroportul Internaţional Iaşi un tânăr de 19 ani cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporală. Pacientul va fi transportat cu un avion SMURD la Graz Austria.

În aceste momente, pacientul este sedat, intubat şi ventilat. Acesta a fost adus un elicopterul în urmă cu 3 zile la Iaşi de la Satu Mare. A fost internat de urgenţă şi tratat la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă centrul de Arşi. În cauză, Ministerul Sănătăţii a aprobat transferul în Austria pentru a primi tratament de specialitate.

„Astăzi SMURD Terapie Intensivă transfera la aeroport pentru avion SMURD pacientul de 19 ani cu arsuri 50 la sută, este sedat, intubat și ventilat. El a fost adus cu elicopterul în urmă cu 3 zile cred că de la Satu Mare. A fost internat și tratat la ATI centrul de Arși. Ministerul a rezolvat transferul la Graz Austria”, a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi. …https://www.bzi.ro/un-tanar-de-19-ani-cu-arsuri-pe-jumatate-din-corp-transferat-de-la-iasi-in-austria-cu-un-avion-smurd-4160622?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ