Un tânăr de 21 de ani este în stare gravă după ce a vrut să-și pună capăt zilelor

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost trasnporat de urgență la Spitalul Judeţean „Sfântul Spiridon“ Iaşi după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Familia acestuia l-a găsit spânzurat după aproximativ 15 minute. Acesta a postat un mesaj neobișnuit pe un grup de prieteni al unui chat.

Cuvintele tânărului i-a alertat pe prietenii acestuia și așa a reușit să-l salveze familia în ultimul moment. Până la ajungerea echipei medicale, polițiștii și familia i-au aplicat masajul cardiac.

„Un tânăr în vârstă de 21 de ani din satul Dancu a fost adus la spital cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, IOT+VM coma post resuscitare din cauza unei tentative autolitice prin spânzurare. Acesta a fost găsit de către familie după aproximativ 15 minunte. Familia și poliția au început la fața locului masajul cardiac. După sosirea echipajului medical de pe Terapia Intensivă Mobilă s-a reluat circulația spontană după cinci minute de resuscitare cardio-pulmonară.

Pe Computerul Tomograf a fost vizibil un edem cerebral, fără fractură de coloană cervicală. Acesta a fost tratat inițial la Unitatea pentru Primiri Urgențe și, ulterior a fost transferat pe secția de Neurochirurgie”, a declarat prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Spiridon“ Iaşi, sefa SMURD Iaşi. …https://www.bzi.ro/un-tanar-de-21-de-ani-este-in-stare-grava-dupa-ce-a-vrut-sa-si-puna-capat-zilelor-4124262?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ