Un tânăr de 29 de ani din Iași s-a sinucis! A luat această decizie după ce a pierdut un teren de peste 30.000 de euro în favoarea unui dezvoltator imobiliar! Băiatul revenise din Cipru, unde a muncit alături de iubita sa!

Un tânăr în vârstă de 29 de ani și-a pus capăt vieții după ce ar fi pierdut un teren ce era evaluat la peste 30.000 de euro. C.P. revenise din Cipru, unde mersese să lucreze alături de iubita lui. După ce s-a întors acasă, în localitatea ieșeană Rediu, tânărul avea nevoie de bani și a decis să gajeze terenul către un dezvoltator imobiliar, pentru suma de 10.000 de euro. Numai că, la un moment dat, el nu a mai putut returna banii, astfel că a rămas fără imobilul respectiv

Dramă într-o familie din localitatea ieșeană Rediu! Un tânăr în vârstă de 29 de ani, C.P., a fost descoperit spânzurat în podul casei. Cea care a făcut descoperirea macabră a fost chiar mama tânărului ieșean. După șocul inițial, femeia a pus mâna pe telefon și a sunat de urgență la Poliție.

„Agenții din cadrul Postului de Poliție Rediu au fost sesizați printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său a fost găsit spânzurat”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Cadavrul tânărului, descoperit în podul casei

După anunțul făcut de mama tânărului C.P., la fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de Poliție și medicale. Medicii au încercat resuscitarea tânărului. Din păcate, echipajul nu a putut face în final altceva decât să declare decesul ieșeanului care se spânzurase cu un cablu. …https://www.bzi.ro/un-tanar-de-29-de-ani-din-iasi-s-a-sinucis-a-luat-aceasta-decizie-dupa-ce-a-pierdut-un-teren-de-peste-30-000-de-euro-in-favoarea-unui-dezvoltator-imobiliar-baiatul-revenise-din-cipru-unde-a-muncit-4132170?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ