0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

Un tânăr din Bistrița-Năsăud își antrena câinii ca să atace alte animale și posta filmările pe rețelele sociale

- Advertisement -

Un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii bistriţeni în urma apariţiei unor imagini pe o reţea socială în care acesta îşi antrena câinii să atace alte animale, potrivit comunicatului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

„Astăzi, 25 iulie, în baza probatoriului administrat într-o cauză penală aflată în instrumentarea poliţiştilor Biroului pentru Protecţia Animalelor Bistriţa-Năsăud, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 18 ani, din Piatra Fântânele. Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea, dacă le creează suferinţă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 205 din 2004, privind protecţia animalelor. Din investigaţiile efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, în perioada aprilie-iunie 2022, acesta şi-ar fi asmuţit câinii pe care-i deţinea asupra altor câini, provocându-le răni şi suferinţă. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în urma vizualizării unor imagini video, postate pe o reţea de socializare”, precizează comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Pentru documentarea cauzei, poliţiştii au efectuat şi o percheziţie la locuinţa tânărului, de unde au ridicat mai multe documente relevante pentru caz…https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/un-tanar-din-bistrita-nasaud-isi-antrena-cainii-ca-sa-atace-alte-animale-si-posta-filmarile-pe-retelele-sociale-2024917

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.