spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Un tânãr din Negrești, admis la Institutul Medico-Militar Bucuresti

- Advertisement -

BRAVO… Un tânãr din Negrești a fost admis la Institutul Medico-Militar Bucuresti. Este vorba despre Relu-Daniel Butnariu, fiul profesorilor Ionel-Relu si Luiza Butnaru de la școala gimnazială din Dumești. Acesta a terminat Școala Gimnazialã „Mihai David”, iar apoi Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga”. „Felicitãri pentru rezultatele tale deosebite! Esti cu adevãrat o sursã de mândrie pentru pãrinti si pentru toti cei care te cunosc. Succesul tãu este o dovadã a muncii si a dedicãrii tale. Îti dorim sã continui sã te strãduiesti si sã ajungi la înãltimi si mai mari în viitor”, i-a transmis tânãrului primarul comunei Dumesti.

Relu-Daniel Butnaru este mândru de originile sale. „Absolvent al Liceului „Nicolae Iorga” din Negresti, judetul Vaslui, vin de pe meleagurile unde Maresalul Constantin Prezan a ales nu doar sã-si petreacã ultima parte a vietii, dar si sã-si ducã viata de veci, fiind înmormântat în satul bunicilor mei, Schinetea. Sunt Relu-Daniel Butnaru si afirm cu mândrie cã liceul care m-a format, desi este un liceu de provincie, este unul cu adevãrat mare, deoarece de pe bãncile sale au plecat absolventi cu o temelie solidã. Am dorit mereu sã devin medic, deoarece aceastã meserie oferã oportunitatea de a salva vieti si de a îmbunãtãti calitatea vietii. Iubesc oamenii si am avut întotdeauna dorinta de a sãri în ajutorul celor din jurul meu. Salvarea unei vieti omenesti mi se pare cea mai mare împlinire”, a spus Daniel, potrivit Directiei Medicale a Ministerului Apãrãrii Nationale.

Relu-Daniel Butnaru: „Sunt onorat si mã simt împlinit sã fiu student al acestei institutii de prestigiu”

De asemenea, tânãrul a povestit si cum a luat decizia de a se înscrie la Institutul Medico-Militar Bucuresti: „Uniforma militarã mi-a inspirat mereu ordine, disciplinã, responsabilitate, respect, demnitate si multã elegantã. Mi-am dorit mereu sã îmbrac aceastã uniformã, astfel am oscilat între medicinã si cariera militarã. În urma cu trei ani, un spital civil din tara noastrã, fiind într-o conjuncturã dificilã, nu a mai putut gestiona situatia, iar armata, medicii militari au venit în ajutor, au preluat controlul si totul a revenit la normal. Am fost foarte impresionat si din acel moment am stiut cã voi deveni medic militar, astfel îmbrãtisînd si îmbinând perfect cele douã pasiuni, cariera militarã si meseria de medic. Sunt onorat si mã simt împlinit sã fiu student al acestei institutii de prestigiu, Institutul Medico-Militar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Dupa o munca colosala, vine si rasplata…Felicitari pentru reusita si mult succes in continuare! Ar trebui sa fii privit ca un exemplu pozitiv pentru cei din generatia ta! Imi aduc aminte de tine pe cand erai pusti si veneai la bunici…si acum ma bucur sa te revad cu o asa veste formidabila despre tine! Un vecin pogonestean care te asteapta la Husi la terminarea studiilor!👨‍⚕️

  2. Sa vezi documentarele Plandemic , Watch the water , Payload 2 pe platforma video necenzurata inca Rumble , ca sa intelegi ce inseamna sistemul medical actual – exterminare controlata a populatiei la comanda finantei mondiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.