Un tânăr hușean, Cătălin Bîrsă, are nevoie de sprijinul nostru

APEL UMANITAR… Episcopia Hușilor  face un apel către toți cei care pot să ajute un tânăr, din municipiul Huși, care are mare nevoie de un transplant de celule stem.

„Cătălin Bîrsă, originar din municipiul Huși, județul Vaslui, este artist -instrumentist la Filarmonica Națională Libaneză, locuind în prezent, alături de soție și de cei doi copilași, în Beirut. În anul 2011 a fost diagnosticat cu Scleroză Multiplă, o boală autoimună neurologică degenerativă, care are ca finalitate imobilizarea totală la pat.

După ani de navetă Liban-România și mai multe tratamente în clinici din Iași, care nu au avut vreun un rezultat remarcabil, ci s-au soldat cu înrăutățirea stării sale de sănătate, soluția poate veni de la clinica „Pyrogov National  Medical Surgical Center” din Moscova, Rusia, care i-a confirmat preluarea cazului său. Intervenția și spitalizarea este programată pentru luna august a acestui an.

Tratamentul, cu rezultate foarte bune în cazuri similare, constă în transplantarea de celule stem, costurile intervenției și a spitalizării fiind în valoare de 45.000 euro, cu mult peste puterea financiară a familiei sale. Ajutorul nostru poate să îi redea lui Cătălin și familiei sale speranța și sănătatea.

Cont donatii: RO17CECEVS0708RON0373351 deschis la CEC Bank Huși pe numele Bîrsă Maricica (mama lui Cătălin)”, este apelul făcut de Episcopia Hușilor.
6 COMENTARII

  1. ”Bai” deș (beș) io dacă am un necaz mă descurc cu ce pot, dacă nu, crăp. Nu consider că am făcut nimic demn încât să mă încred în pomana societății. Rușinatule.

  2. ”Bai” deș (beș) io dacă am un necaz mă descurc cu ce pot, dacă nu, crăp. Nu consider că am făcut nimic demn încât să mă încred în pomana societății. Rușinatule.

    • E de admirat dar nu toata lumea are taria asta de caracter. Eu zic ca esti un erou doar prin simplul fapt ca ai curajul sa dai munca ta jumi -juma cu adevaratii pomanagii. Poate nu ai ajuns intr-o situatie limita de genul ca sa vezi daca ai proceda la fel. Eu cred ca societatea te ajuta daca ai nevoie, nu guvernul. Guvernul vrea banii tai stransi de la societate ca sa trateze. Nu inteleg cum functioneaza sistemul de sanatate sunt mai incet la minte, poate imi explica un bugetar. Deci iti ia 40% impozit, bani pentru tigani, bani pentru sanatate iar cand ma imbolnavesc tu decizi daca ma incadrez in tratament sau nu. Pai atunci la ce m*rtii mati imi iei bani cu japca sa aveti salarii ca-mi da-ti aspirina? Sa se dea o lege sa platesti doar daca vrei tigani sa stea la tv sau asistente cu diploma la casa de cultura. Daca nu muncesc sa nu iau somaj iar daca ma imbolnavesc sa merg la privat… dar asta nu se va intampla niciodata ca mor toti bugetarii ca secerati de covid 21.

  3. Diaspora sa stea afara… aici e tara noastra care am ridicato cu 500 lei salariul minim pe economie, nu cu pomeni de la europa unde a platit diaspora taxe :)). Nu v-ati revenit?

    • Bai pro, dacă poți ajuți dacă nu, nu. Poate sa fie din orice tara, ajutorul este binevenit dacă îl faci omenește. Și cand omul este la necaz, abtinete, ca poți fi și tu oricând în situație limita. Nerușinatule.

LĂSAȚI UN MESAJ