26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Un tânăr mort și o fată rănită foarte grav după ce un Mercedes a intrat într-un vehicul greu

Un accident deosebit de grav s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, pe DN 17, la ieșirea din Poiana Stampei spre Bistrița, zona curbelor periculoase. Conform primelor informații, șoferul unui autotren a pierdut controlul asupra vehiculului. Capul tractor a ieșit în decor, în timp ce semiremorca a rămas pe carosabil. Din spate, la 10-15 minute distanță, a venit un autoturism în care se aflau trei tineri. În condiții de ceață densă, probabil și viteză, șoferul nu a văzut la timp semiremorca de pe carosabil.

Doi dintre răniții care se aflau în autoturismul marca Mercedes au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a putea fi extrași dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

În autoturism erau trei localnici din zona Dorna, șoferul, prietena sa și fratele conducătorului auto. Acesta din urmă, aflat pe bancheta din spate, a fost declarat decedat la scurt timp după accident. Fata de 22 de ani, pasager pe locul din dreapta față, a fost transferată la Spitalul Județean Suceava și este diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic și abdominal. Tânăra este intubată și ventilată mecanic și va rămâne internată pe neurochirurgie, în secția ATI. Starea acesteia este foarte gravă.

Singurul care are răni mai ușoare este șoferul autoturismului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-11-17/Un-tanar-mort-si-o-fata-ranita-foarte-grav-dupa-ce-un-Mercedes-a-intrat-intr-un-vehicul-greu#ixzz7CSidGBnJ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here