2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Un tânăr s-a dat drept preot și a mers pe la casele oamenilor, de Bobotează. El cerea bani și pe rețelele sociale

- Advertisement -

Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune, după ce a fost depistat de poliţişti în haine preoţeşti mergând de Bobotează la mai multe blocuri de pe Drumul de Centură din Galaţi, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.
Potrivit Agerpres, polițiștii au descoperit că falsul preot ceruse bani și pe rețelele sociale.

La data de 4 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi s-au autosesizat cu privire la comiterea, de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, a infracţiunii de înşelăciune.
Ca urmare a unei sesizări telefonice, acesta a fost depistat pe strada Drumul de Centură din Galaţi îmbrăcat în haine preoţeşti şi însoţit de alţi doi tineri, de 17 şi 18 ani.

După primele verificări, a  rezultat că acesta ar fi pretins că este preot şi ar fi mers cu Ajunul sărbătorii de Bobotează, la blocurile din zona respectivă.
Tânărul nu a putut prezenta o legitimaţie de preot al Bisericii Ortodoxe Române, în schimb a susţinut că ar fi preot într-o altă organizaţie religioasă ortodoxă, cu sediul în Braşov, a precizat sursa citată.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit şi că, în luna decembrie 2020, prin intermediul unui cont deschis pe un site de socializare, declinându-şi aceeaşi calitate de preot, tânărul ar fi solicitat diverse sume de bani, în scopul construirii unui lăcaş de cult.
Poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au comis faptele, a mai precizat sursa citată. …https://monitoruldevrancea.ro/2021/01/09/dosar-penal-pentru-un-tanar-care-s-a-dat-drept-preot-si-a-mers-pe-la-casele-oamenilor-de-boboteaza-el-cerea-bani-si-pe-retelele-sociale/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.