Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro

Scene de coşmar în localitatea Vişeu de Sus din Maramureş. Un tânăr de 27 de ani şi-a dat foc, după ce a turnat benzină pe el. Bărbatul a fost internat la Terapie Intensivă pentru că are arsuri grave pe aproape jumătate din suprafaţa corpului.

Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro. Incidentul şocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Poliţiştii din Vişeu de Sus au fost alertaţi de o femeie de 53 de ani care a spus că fiul ei şi-ar fi turnat benzină pe corp şi şi-ar fi dat foc.„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat apelanta şi persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vişeu de Sus. Din discuţiile purtate cu apelanta, poliţiştii au constatat că tânărul de 27 ani şi-a aruncat benzină peste corp, după care şi-a dat foc cu o brichetă. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la spitalul din Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma, potrivit sursei citate. …https://www.romaniatv.net/un-tanar-si-a-dat-foc-de-paste-din-cauza-unei-datorii-de-5-000-de-euro_5458813.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ