10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

Un tânăr șofer a depășit mașina Poliției pe linie continuă. Ce au descoperit polițiștii când l-au oprit

- Advertisement -

Un tânăr din Suceava a fost prins drogat la volan, după ce a depășit neregulamentar mașina poliției, într-o zonă unde era interzisă depășirea pe linia continuă.

Potrivit polițiștilor, tânărul avea 21 de ani și era din Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând fiind negativ. Ulterior, acesta a fost supus apoi testării cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultatul pozitiv la metamfetamină.

Tânărul de 21 de ani a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanței ieșite la testarea pe loc.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, dar i-au aplicat tânărului și amendă de 870 de lei pentru manevra neregulamentară din trafic. Fiind vorba de depășire neregulamentară, automat amenda este însoțită de măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 60 de zile, scrie Monitorul de Suceava...https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/un-tanar-sofer-a-depasit-masina-politiei-pe-linie-2238320.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.