Un tată din Iași plânge că a rămas fără fiica de 6 ani! Vecinii din sat susțin că bărbatul a transformat-o în jucărie sexuală! „Copiii aceștia sunt foarte chinuiți, stau cu zilele nemâncați”

Un bărbat din Iași acuză Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași (DGASPC) că i-a luat fata abuziv. Ovidiu Căldare are 44 de ani și de doi ani își crește singur copiii. Asistenții sociali din localitatea Scânteia, județul Iași, au fost sesizați de un vecin al bărbatului, care susținea că bărbatul își agresează sexual fiica de 6 ani
Ovidiu Căldare are 44 ani și în urmă cu un an a rămas fără unul dintre copii. Bărbatul are trei copii, doi băieți și o fată, cu care locuia în comuna Scânteia, județul Iași. În urma unei sesizări făcute de un vecin din localitate, fata de 6 ani a ajuns în grija asistenților maternali, după ce tatăl a fost acuzat de agresiune sexuală asupra minorei. Cei trei copii au fost părăsiți de mamă în urmă cu doi ani și au rămas în grija tatălui, Ovidiu Căldare, care este mai tot timpul plecat la muncă. Acesta lucrează ca agent de pază. Tatăl și cei trei minori locuiesc în casa Mariei Enache, mama lui Ovidiu Căldare.

„Un vecin a sesizat asistența socială din localitate cu privire la o posibilă agresiune socială asupra minorei de 6 ani. Ovidiu Căldare are trei copii, doi băieți și o fată. Vecinii spun că tatăl fetei lucrează 24 de ore din 48, iar în zilele în care acesta se află la domiciliu, cei doi băieți, de 10 și 11 ani, sunt lăsați nesupravegheați în comunitate, în timp ce el rămâne singur acasă cu fata. Mama celor teri minori este plecată și se află pe raza județului Cluj. Asistentul social din comună și-a făcut treaba. Există și o sesizare la poliție, iar până se stabilește exact situația, fata se află în grija unui asistent maternal. Acestea sunt procedurile. În concluzie, sunt aceste supiciuni, se face o anchetă, iar până la stabilirea situației, fata rămâne în grija asistentului maternal”, a precizat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC.

Reporterii „BZI” au prezentat povestea celor mai vechi asistenți maternali din Iași.
Avocata familiei susține nevinovăția bărbatului
Mama bărbatului susține că Ovidiu este nevinovat și că își iubește foarte mult copiii. Bunica a fost cea care a ținut loc de mamă. …https://www.bzi.ro/un-tata-din-iasi-plange-ca-a-ramas-fara-fiica-de-6-ani-vecinii-din-sat-sustin-ca-barbatul-a-transformat-o-in-jucarie-sexuala-copiii-acestia-sunt-foarte-chinuiti-stau-cu-zilele-nemancati-foto-4210315?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ