28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

Un taximetrist cu tupeu se joacă cu viața oamenilor, în trafic, la Iași! Din inconștiență a pus în pericol viața a zeci de persoane!

Un taximetrist cu tupeu a ajuns pe rețelele de socializare după ce a fost surprins de camera de bord a altui șofer, indignat de cele întâmplate. Șoferul mijlocului de transport private a ignorat faptul că faptele sale s-ar putea transforma într-o tragedie și s-a băgat în fața unui tramvai cu pasageri care circula regulamentar. Aflând despre această situație, polițiștii spun că vor lua măsuri pentru sancționarea șoferului.

Recent, un taximetrist cu tupeu i-a pus în pericol pe participanții la trafic prin comportamentul său agresiv și neglijent la volan. Pe data de 10 iunie 2022, pe strada Anastasie Panu, din municipiul Iași, un taximetrist a sfidat regulile de circulație și a efectuat manevre periculoase în trafic. În timp ce se deplasa pe lângă un tramvai, taxiul a efectuat o manevră și a virat la stânga, tăindu-i calea mijlocului de transport în comun. În plus, acesta ar mai fi încălcat o regulă, depășind pe linia continuă. Polițiștii s-au sesizat și vor lua măsuri în acest caz…https://www.bzi.ro/un-taximetrist-cu-tupeu-se-joaca-cu-viata-oamenilor-in-trafic-la-iasi-din-inconstienta-a-pus-in-pericol-viata-a-zeci-de-persoane-video-4477136?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here