spot_img
18.8 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Un troleibuz rãmas în panã electricã, împins pe strãzile din Vaslui

- Advertisement -

CU REPETITIE… Scene comice pe strãzile Vasluiului! La o sãptãmânã dupã ce un troleibuz a blocat circulatia pe bulevardul Stefan cel Mare din oras, un alt vehicul de acest tip a avut mari probleme în a se pune în miscare. Incidentul a avut loc la capãt de linie, în suburbia Moara Grecilor, iar soferul a avut nevoie de ajutorul unor tineri pentru a pune din nou troleibuzul în circulatie. Mihaela Bohotineanu, consilier local si membră a Adunării Generale a Acționarilor Transurb a explicat celui care a pus pozele pe internet cum s-a ajuns în situatia ca un troleibuz abia achizitionat de Primãria Vaslui sã fie împins de mai multe persoane pentru a fi repus pe traseu. „Ceea ce vreti sã parã cã a fost o defectiune este de fapt o solutie de moment; a durat mai putin ca troleul sã fie trecut pe autonomie si împins, pentru a fi întors, decât sã fi chemat Politia Localã pentru a elibera parcarea blocatã de tinerii care vin acolo cu autoturismele si petrec pânã foarte târziu în noapte. Nu e de râs, e aproape de plâns, pentru cã asa vedem, sau întelegem, sã ne comportãm ca cetãteni ai acestui oras.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Socializare se poate face si la un suc pe o terasa, in parc pe o banca, la iarba verde in natura…. Cei care stau de obicei in parcari, sunt aia care taie frunze la caini. Se aduna acolo ca sa isi poata privi minunatiile de automobile de 3-4.000 euro. Creca asa se socializa si mai demult. Se aduna lumea in grajduri langa cai si caruta sa socializeze.

 2. Nu mai bine sa se adune tinerii în mijlocul orașului să stea de vorbă toată noaptea și să deranjeze locatarii blocurilor ? Ce caap de gâscă Bohotineanu asta, acolo pe cine deranjează ? Are vila doamna acolo ?

 3. Nu mai bine sa se adune tinerii în mijlocul orașului să stea de vorbă toată noaptea și să deranjeze locatarii blocurilor ? Ce caap de gâscă Bohotineanu asta, acolo pe cine deranjează ? Are vila doamna acolo ?

 4. Mihaelo cred ca si băut prea multa Busuioaca de Bohotineanu! Te-a servit cumva roșcovanu bețivul Vasea?!
  Ce ati facut voi in oras pt socializare recreere etc , sa nu mai spargă semințe acolo unde dupa mintea ta a sărit troleu de pe linia de curent?
  Idioata curului!

  • Un subiect bun bun pentru un fost membru al consiliului de administrație de la Transurb, cind s-a blocat un autobuz la Școală 6 a fost tragedie. Să înțelegem că nu s-a trezit din beția mocaciunilor la care a fost în ultimul timp.

 5. Astăzi unul s-a blocat la plecare în gară, tot tinerii sunt de vină? A sărit o aripioară de pe șină, tot tinerii sunt de vină! Trageți concluzii pripite!

 6. Gresit! Sunt unul dintre cei care a impins la troleu. Soferul a fost cel care a abordat gresit curba. Este adevarat ca parcarea era plina de masini si tineri care spargeau seminte dar in cazul de fata nu era vina lor. Soferul in opinia mea cred ca era putin “ciupit” ptr ca era cam incoerent si parea total confuz de situatia in care se afla si injura constant doua doamne care cred ca erau taxatoare. Deci in primul rand trebuie evaluat un pic personalul…

 7. Ce treabă are troleibuzul blocat cu tinerii care stau in parcare ? Oameni cu declarații lipsite de factura logica. Să zică sărut mâna la tinerii care au împins prostia lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.