Un turist cazat la o pensiune din Predeal a snopit în bătaie o prostituată, după care a jefuit-o

Un turist cazat la o pensiune din Predeal a snopit în bătaie o prostituată, după care a deposedat-o de nişte bunuri. Toate aceste fapte s-ar fi întâmplat din cauza unor neînţelegeri între fata care îşi vindea trupul şi bărbatul cazat la unitatea de primire turistică. Bărbatul de 40 de ani a fost reţinut de către oamenii legii.

Un turist a snopit în bătaie o prostituată

Un caz şocant a avut loc în Predeal, acolo unde un bărbat şi-a „comandat” o prostituată, la pensiunea la care era cazat, dar ce a urmat mai apoi s-a tranformat în caz penal. Bărbatul a snopit-o în bătaie pe tânără, după care a deposedat-o de câteva bunuri.

Un bărbat din Braşov a venit în Predeal pentru a se distra un pic, aşa că nu a mai stat pe gânduri şi a chemat o prostituată, însă finalul a fost unul şocant pentru tânăra de numai 21 de ani care venise pentru a-i oferi servicii sexuale.

Prostituată de 21 de ani şi bărbatul din Braşov ar fi avut parte de câteva neînţelegeri, motiv pentru care turistul a luat-o la bătaie pe tânăra şi, mai mult de atât, acesta i-ar fi furat şi o sumă de bani. Tânăra nu a mai stat pe gânduri şi a anunţat imediat oamenii legii.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 21 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o locaţie turistică amplasată pe raza Staţiunii Predeal, ar fi fost agresata fizic şi ulterior deposedată de o sumă de bani, de către o persoană de sex masculin. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, din judeţul Argeş, s-ar fi cazat la o pensiune din staţiune, iar în urma unui anunţ postat pe un site online, ar fi contactat-o telefonic pe tânăra în cauză, stabilind o întâlnire cu aceasta în vederea obţinerii unor favoruri sexuale, contracost. La un moment dat, între cele două persoane au survenit neînţelegeri, în urma cărora femeia ar fi fost agresata fizic de către bărbatul în cauză, iar ulterior, având un comportament ameninţător, acesta i-ar fi sustras o sumă de bani”, a transmis comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Bărbatul de 40 de ani a fost reţinut de către oamenii legii

În urma celor întâmplate, bărbatul de 40 de ani din Braşov a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în arestul Poliţiei de la Braşov. … https://www.bzi.ro/un-turist-cazat-la-o-pensiune-din-predeal-a-snopit-in-bataie-o-prostituata-dupa-care-a-jefuit-o-4070760?utm_source=PUSHBZI&utm_medium=PUSHBZI&utm_campaign=PUSHBZI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ