spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Un vãlenar de 33 de ani s-a ales cu dosar penal din cauza unei parcãri neregulamentare

- Advertisement -

GHINION…Sfârsitul sãptãmânii trecute s-a dovedit unul cu ghinion pentru un bãrbat de 33 de ani din comuna Vãleni. Neinspirat, acesta si-a parcat autoturismul personal în statia de autobuz din apropierea blocului 199 de pe strada Stefan cel Mare.

La scurt timp, la autoturism s-a prezentat o persoanã de sex masculin, care a afirmat cã este conducãtorul autoturismului, iar politistii locali au procedat la legitimarea acestuia în vederea aplicãrii mãsurilor legale. În timpul verificãrii datelor de identitate în baza de date a Politiei, politistii locali au constatat faptul cã persoana identificatã are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, motiv pentru care au solicitat sprijin Politiei Municipiului Vaslui. La fata locului s-a prezentat un echipaj de politisti din cadrul Biroului Rutier, care a constatat faptul cã sunt întrunite elementele constitutive ale unei infractiuni, motiv pentru care conducãtorul autovehiculului a fost condus la sediul Politiei Municipiului Vaslui în vederea audierii si a întocmirii dosarului penal. De asemenea, vãlenarul de 33 de ani nu a scãpat nici de amenda pentru parcare neregulamentarã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Adevarul ca… vorba aia când esti prost și viața’i grea!!! Cum dracu după ce ca ai bube in cap te mai și scarpini in văzul lumii🤦🏻🤦🏻🤦🏻

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.