spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
13-apr.-2024

Un vasluian își caută iubirea în show-ul matrimonial “Mireasa”

- Advertisement -
DESTIN… George Cornel Ciubotaru s-a născut în Alba Iulia, dar de la 5 ani locuiește într-un sat din județul Vaslui.

ÎN CĂUTAREA IUBIRII… Un vasluian își caută soție în emisiunea “Mireasa” de pe Antena 1. Se numește George Cornel Ciubotaru, are 28 de ani și speră să își găsească o parteneră “înăltuță, blondă, iubitoare și gospodină” cu care să facă nuntă mare în finala competiției. Are de unde alege, pentru că în concurs se află nouă concurente. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14:00 și de la ora 17:00, însă cei care vor să urmărească în continuare peripețiile din casele concurenților o pot face pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.

“Mireasa” este o continuare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” cu un format ușor schimbat. Nouă fete și opt băieți care au dreptul la un însoțitor stau timp de 18 săptămâni într-o casă cu scopul de a se îndrăgosti și a se căsători la finalul emisiunii. Săptămânal, băieții din casă pot nominaliza trei fete pentru a ieși din casă, iar eliminarea se face inclusiv pe baza voturilor telespectatorilor la gala de la finalul săptămânii. Printre concurenți se numără și George Cornel Ciubotaru, un tânăr care s-a născut în Alba Iulia, dar care de la 5 ani locuiește într-un sat din județul Vaslui. Are 1,89 înălțime, ochi căprui și a absolvit Liceul de Matematică-Informatică. După liceu a decis să meargă în străinătate, unde a avut diverse job-uri: spălătorie auto, construcții, șofer, montat mobilă. Pe viitor, George Cornel Ciubotaru de la Mireasa- sezonul 6, își dorește să rămână în țară pentru a-și urma pasiunea: gătitul. „Sunt un băiat isteț. Îmi merge mintea, mă pot descurca în absolut orice domeniu, mereu găsesc o cale de ieșire”, s-a descris concurentul. Mama lui a fost plecată în Italia de când avea el 8 ani. „Am fost lăsați acasă doar cu tata. Era foarte greu când pleca. Plângeam foarte des”, a povestit George Cornel Ciubotaru de la Mireasa.

George Ciubotaru, la un pas de a se căsători. Pandemia i-a anulat nunta

George Cornel Ciubotaru a fost la un pas de a se căsători, însă pandemia i-a făcut să amâne evenimentul. În cele din urmă, nunta nu a mai avut loc, deoarece cuplul s-a destrămat. „Vin după o despărțire unde eram pe punctul de a fi căsătorit. A fost o relație de 8 ani și jumătate, o poveste de dragoste frumoasă. Lucram în UK. În 13.06.2020 urma să aibă loc evenimentul, dar din cauza pandemiei am fost nevoiți să amânăm. A fost un moment foarte greu când am decis de comun acord să rupem toate legăturile. Pot să spun că am trecut 99,9% peste. Sunt alt om, am alte principii, sunt ok din punct de vedere emoțional și aș putea să încep oricând o nouă relație”, a povestit tânărul. George Cornel Ciubotaru este pregătit să-și întemeieze o familie, iar mama sa l-a încurajat să vină la show-ul matrimonial Mireasa. „Fata ideală pentru mine ar fi o fată înăltuță. Mi-ar plăcea o blondă. Să fie o fire iubitoare, sinceră, gospodină, să știe exact ce vrea de la viață”, a spus George Cornel Ciubotaru de la Mireasa. George Cornel Ciubotaru spune că are o relație foarte bună cu mama sa, îi seamănă mult și este convins că toate fetele de la Mireasa o vor îndrăgi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.