8.7 C
Vaslui
25-sept.-2022

Un vasluian s-a transferat la campioana României

- Advertisement -
TRANSFER… Văzut drept unul dintre cei mai talentați jucători din Liga 1 de Futsal a României, vasluianul Vlăduț Dudău s-a transferat la CS United Galați, campioana României.

MUTARE… Transferul carierei pentru vasluianul Vlăduț Dudău. Din sezonul 2022-2023 al Ligii 1 de futsal va evolua pentru campioana României, CS United Galați, echipă care va evolua și în UEFA Futsal Champions League.

În vârstă de 22 de ani, Vlăduț Dudău a jucat în sezonul trecut la Sportul Ciorăști, în tricoul căreia a avut evoluții foarte bune. La debutul în prima ligă de futsal a României, Dudău reușea un hattrick spectaculos chiar în poarta echipei CS United Galați! Prestațiile vasluianului i-au atras atenția selecționerului Endre Kacso, acesta convocându-l pe Vlăduț toamna trecută, în premieră, la echipa de seniori a României. “Unul dintre cei mai valoroși jucători sub 23 de ani din Liga 1 de futsal, sportiv care a marcat un hattrick împotriva “tigrilor” chiar la debutul său pe prima scenă, a semnat un contract cu CS United Galați. Vlăduț Dudău, vasluian de origine (22 de ani), convocat în toamna anului trecut la echipa națională de seniori a României, vine de la Sportul Ciorăști pentru a câștiga trofee cu United și pentru a juca în UEFA Futsal Champions League. Bun venit, Văduț!”, a anunțat clubul United Galați. Vlăduț Dudău a început fotbalul la LPS Vaslui, grupa 2000, iar în futsal a debutat la Inter Traian Vaslui U19, formație cu care a evoluat la turneul final al Campionatului Național de futsal U19.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.