1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Un viceprimar din Cluj, căutat două zile de familie şi poliţiști. El a fost găsit spânzurat în livadă

- Advertisement -

Viceprimarul comunei clujene Suatu, Nagy Ştefan, a fost dat dispărut de vineri dimineaţă, fiind căutat de familie şi de poliţişti. După două zile de căutări, bărbatul a fost găsit spânzurat într-o livadă.

„La data de 13 ianuarie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea voluntară a unui bărbat de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile. Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acţiuni de căutare, activităţi care continuă şi în prezent. Au fost angrenaţi atât poliţişti, cât şi mijloace tehnice (drone) şi patrule chinotehnice. De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar şi de voluntari din cadrul CERT”, se arată într-o informare trimisă duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, potrivit Agerpres. Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, spune că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-viceprimar-din-cluj-cautat-doua-zile-de-familie-si-politisti-el-a-fost-gasit-spanzurat-in-livada-2215643

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.