spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Un violator cu slãbiciune la bãtrâne a folosit uleiul din candelã ca lubrifiant!

- Advertisement -

Sfântul..viol!

CUMPLIT…Bãrbatul, proaspãt eliberat din puscãrie unde a stat închis pentru cã a violat douã septuagenare, a batjocorit în fel si chip alte douã bãtrâne de peste 70 de ani si le-a tâlhãrit.

BESTIE… Întors de doar trei luni din închisoare, unde a stat mai multi ani, pentru cã a violat douã bãtrâne, un individ de 41 de ani din satul Pogãnesti, comuna Stãnilesti a recidivat. Bãrbatul a pãtruns în locuintele altor douã bãtrâne singure, ambele cu vârste peste 70 de ani, pe care le-a constrâns sã întretinã relatii sexuale. Una dintre bãtrânele care i-a cãzut victimã lui Palade a povestit cã acesta nu s-a temut nici mãcar de Dumnezeu, când, în lipsa unei creme pe care i-a cerut-o si nu a avut de unde sã-i dea, el a folosit… uleiul dintr-o candelã. Pânã si apãrãtorului din oficiu al individului i-a fost foarte dificil sã pledeze în favoarea sa, tinând cont de declaratiile cu detalii de-a dreptul socante ale victimelor.

Cunoscut ca o persoanã conflictualã, cu apucãturi ciudate si cu ani de puscãrie la activ, pentru violuri si furt, oamenii din Pogãnesti au privit destul de temãtori revenirea în sat, de câteva luni, a lui Palade. Acesta s-a dus la casa pãrinteascã, unde trãieste mama sa. Unul dintre fratii sãi, care avea grija bãtrânei, a plecat din locuintã, dupã ce Palade s-a eliberat din închisoare. „Toatã lumea se ferea de el. Nu vorbea cu lumea, nu avea loc de muncã. Nu a fost însurat niciodatã si era dubios. A mai violat douã bãtrâne si pentru asta a stat la închisoare”, au spus sãtenii. De data aceasta, politistii au fost sesizati cu privire la faptul cã individul a pãtruns în locuintele a douã bãtrâne, pe care le-a batjocorit în fel si chip, speriindu-le îngrozitor si profitând de faptul cã nu se pot sub nicio formã apãra. Una dintre ele a povestit anchetatorilor cã Palade i-a cerut o cremã, dar pentru cã femeia nu avea, acesta ar fi luat uleiul dintr-o candelã si s-ar fi dat prin zonele intime.

A recunoscut totul în fata instantei!

Apãrãtorul din oficiu a avut o misiune dificilã în a pleda în favoarea lui Palade, continutul celor prezentate de achetatori în instantã, dar si recunoasterea în totalitate a faptelor, fãcând aproape imposibilã stabilirea unor circumstante atenuante. Întrebat de ce a fãcut aceste fapte, Palade a spus cã…nu stie. „Pur si simplu, nu a fost capabil sã îsi gestioneze libertatea, dupã ani de zile de închisoare”, a rezumat apãrãtorul. Instanta a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Politistii au probat activitatea infractionalã a lui Palade!

„Politisii Sectei 4 Polite Ruralã Husi efectueazã cercetãri fatã de un bãrbat, în vârstã de 41 de ani, din comuna Stãnilesti bãnuit de sãvârsirea a douã infractiuni de viol, douã infractiuni de violare de domiciliu si o infractiune de furt, victime fiind douã femei de 71, respectiv 74 de ani, din aceeasi localitate. Din investigatiile efectuate de politisti s-a stabilit faptul cã în cursul lunilor martie si aprilie a.c., bãrbatul a pãtruns fãrã drept în locuintele celor douã femeii si prin contrângere a întretinut cu acestea relatii sexuale. De asemenea, în cursul lunii aprilie a.c., bãrbatul a pãtruns fãrã drept în locuinta femeii în vârstã de 71 de ani si i-a sustras bunuri personale. Politistii au probat activitatea infractionalã a bãrbatului si l-au retinut pentru o perioadã de 24 de ore. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi, respectiv Judecãtoria Husi cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive”, au precizat reprezentatii IJP Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.