8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Un voluntar SMURD de 17 ani i-a salvat viaţa unei femei de 80 de ani. „Nu avem lumânare / Nu trebuie! Nu o las să moară”

- Advertisement -

Un băiat în vârstă de 17 ani i-a salvat viaţa unei femei de 80 de ani care a căzut şi şi-a pierdut cunoştinţa pe stradă. Tânărul a început imediat manevrele de resuscitare şi nu a renunţat până la sosirea ambulanţei. Episodul a fost povestit pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Copii, vă rog, a căzut şi noi nu putem să o ridicăm”, începe povestea relatată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Facebook.

Potrivit relatării, Vlad, un elev de doar 17 ani, a început imediat manevrele de resuscitare, deşi oamenii din jur nu-i dădeau mari şanse de reuşită.

– „Unde? Unde este doamna? – Uitaţi, lângă staţie. Cred că s-a împiedicat. Sper să nu se fi rănit prea tare – Nu are puls! A intrat în stop cardio-respirator! Sunaţi acum la 112! Daţi telefonul pe speaker! – Vă rog să trimiteţi o ambulanţă! O femeie de aproximativ 80 de ani a intrat în stop! Încep masajul cardiac! – Vai, maică… Nu avem nici măcar o lumânare să îi aprindem. – Nu trebuie! Nu o las să moară”, a relatat DSU.

Citeste mai mult: adev.ro/rdntmn

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.