spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Un YouTuber care a vizitat un McDonald’s rebrănduit din Rusia a povestit cât de multe diferenţe sunt faţă de varianta americană

- Advertisement -

Un reporter rus de la un cunoscut canal de YouTube a mers la McDonald’s-ul rebranduit din Moscova, care s-a deschis pe 12 iunie, şi a spus că mirosul şi mâncarea sunt diferite.

McDonald’s s-a numărat printre lanţurile americane care şi-au închis operaţiunile în Rusia pe fondul războiului cu Ucraina. Lanţul de fast-food, care a funcţionat în Rusia timp de 30 de ani după căderea Uniunii Sovietice, şi-a vândut afacerea din Rusia lui Alexander Govor, care a condus 25 de restaurante McDonald’s în Siberia.

Restaurantele rebranduite se numesc Vkusno i tochka, care se traduce prin „Gustos şi atât”, potrivit Reuters. Într-un videoclip de pe YouTube al canalului rusesc Redaktsia, un reporter s-a întâlnit cu proprietarul acestui restaurant, Alexander Sysoev, pentru a încerca Vkusno i tochka.

(Redaktsia, care înseamnă „redacţie” în limba rusă, a fost creat de Alexey Pivovarov, un prezentator de televiziune care este, de asemenea, redactor-şef al RTVI, o reţea de televiziune privată), relatează Insider. Imediat ce a intrat, reporterul Redaktsia spune că mirosul din interiorul restaurantului nu seamănă cu mirosul tradiţional al unui McDonald’s. La o masă de femei mai tinere, reporterul întreabă cum este mâncarea şi dacă s-a schimbat faţă de cea de la McDonald’s. Una dintre ele îi spune reporterului că puiul are un gust mai bun, dar asta poate fi din cauză că nu a mai mâncat de aproximativ trei luni.

Citeste mai mult: adev.ro/redyoo

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.