spot_img
19.8 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Una dintre familiile ajutate de Ionel Sandu: “A fost ca un tată pentru copii” (P)

- Advertisement -

SUSȚINUT… Una dintre multele familii ajutate de omul de afaceri Ionel Sandu își arată public susținerea față de acesta. Este vorba despre familia Antoci din comuna Rafaila, rămasă fără acoperiș deasupra capului în urmă cu cinci ani. Mama creștea singură șapte copii, dormeau cu toții într-o cămăruță și trăiau de pe o zi pe alta. Impresionat de povestea de viață a acestora, Ionel Sandu le-a construit o casă de la zero cu toate utilitățile. De atunci, continuă să-i ajute ori de câte ori au nevoie. “Am venit la dumneavoastră pentru că vrem să-l susținem, așa cum și dumnealui ne-a ajutat. Pentru noi este un om deosebit, până acum nu am întâlnit o persoană cu un suflet atât de mare. Nu ne-a ajutat familia, nu ne-a ajutat primăria așa cum a făcut-o domnul Ionel Sandu. A fost ca un tată pentru copiii mei”, ne-a povestit Laura Antoci.

Aceasta a venit ieri în redacția Vremea Nouă și ne-a povestit tot greul prin care a trecut, dar și cum a fost ajutată de Ionel Sandu. În preajma Crăciunului din anul 2019, un incendiu le-a mistuit casa. “Noi ne strânsesem cu toții într-o cameră și deodată a strigat un vecin la noi că a luat casa foc. Eu nu am văzut flăcările, nu am simțit miros de foc. Pompierii au venit foarte greu, am sunat de patru-cinci ori și au venit când stinsesem deja focul împreună cu vecinii. Tot a ars, și mâncarea, și hainele copiilor. Am rămas fără nimic, sub cerul liber, opt persoane. Am continuat să locuim acolo, într-o cămăruță pe care am încercat să o reparăm cu lut. Ne era frică să nu cadă acoperișul pe noi. Dacă ploua afară, ploua și în casă. Iar lutul de pe casă cădea în capul nostru. Noi dormeam jos, copiii mai mici pe pat”, a povestit Laura Antoci.

“Ne-am trezit cu dânsul la noi la poartă cu mai multe sacoșe pline cu mâncare, cu dulciuri pentru copii, tot ce ne-a trebuit pentru masa de Paște”

Omul de afaceri Ionel Sandu le-a aflat povestea câteva luni mai târziu, chiar în Săptămâna Mare. “Am auzit că domnul Ionel Sandu îi îndeamnă pe copii să-i scrie iepurașului. Larisa i-a scris, iar în două minute dumnealui ne-a sunat și a zis că vine la noi să ne cunoască. Nu mi-a venit să cred, pentru că nu ne ajutase mai nimeni până atunci. În aceeași zi a venit la noi. Ne-am trezit cu dânsul la noi la poartă cu mai multe sacoșe pline cu mâncare, cu dulciuri pentru copii, tot ce ne-a trebuit pentru masa de Paște, ne-a dat și bănuți. A întrebat-o pe Ștefania ce își dorește, iar ea i-a zis “o casă”. Apoi a întrebat-o și pe fata cea mare, iar ea i-a zis “tot o casă”. Domnul Sandu le-a spus <o să aveți și o căsuță a voastră. Vă asigurăm>”.

De asemenea, mama spune că „de când l-au cunoscut pe domnul Ionel Sandu, a fost ca un tată pentru ei. Eu nu îi spuneam mamei că nu am ce mânca, îl sunam pe dumnealui și îi spuneam <domnule Ionel Sandu, nu au ce mânca copiii>. Și venea la noi cu mâncare. Venea personal. Acum avem o casă cu toate utilitățile, două dormitoare, o sufragerie, o baie și o bucătărie. Eu nu am vrut decât o cameră, dar dânsul a zis că face tot ce le trebuie copiilor. Și după ce a construit casa, a continuat să fie alături de noi. De sărbători, de ziua copiilor, la școală… Chiar și când ne-a murit calul a fost alături de noi. L-am sunat pe domnul Ionel șI i-am zis că am pătit un necaz, că ne-a murit calul. “Stați liniștită, doamnă, că vă cumpăr eu cal”. A venit și ne-a cumpărat cal. Eu le spun tuturor că domnul Ionel Sandu a fost și continuă să fie mai ceva ca un tată pentru copiii mei”, a spus Laura Antoci.

Material de propagană electorală realizat de SC Vremea Nouă la comanda AUR Vaslui. CMF: 21240330.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

 1. Gestul dacă ar fi fost din inimă ,și sincer, e de apreciat. Din păcate, la cum îi poartă prin redacții pe beneficiarii ajutorului, se observă ca aceștia sunt folosiți în campania lui electorala. Oricum , nu este de-ajuns să fii sufletist ca să conduci un oraș . Ai nevoie și de abilități manageriale. Și Sandu a dovedit din plin ca nu are aceste abilități. De verificat starea financiară a firmei lui.
  În ultimile luni a vândut 3 depozite, rămânând fără venituri o bună parte din angajați. Ceva parcă nu se leagă !

 2. 7 copchii mai ceva ca iepurii puneti fa prezervativ la lupa care te fuggute ssau sterilet la zdipa…ca acu faci o echipa de fotbal cu tot cu rezerve…

 3. Dar la cât a tras de la ceilalți cetățeni ai orașului nu mai spune nimeni ? A umflat facturile de doua ori la materiale și a dat discaunt 10% sa se simtă lumea bine.

 4. Dar la cât a tras de la ceilalți cetățeni ai orașului nu mai spune nimeni ? A umflat facturile de doua ori la materiale și a dat distanta 10% sa se simtă lumea bine.

  • Este o piata libera. Tu alegi de unde cumperi. Nu e vinovat omul. Fiecare are pretul lui, nu stie nimeni care sunt cheltuielile firmei lui cu angajatii, cu distribuitorii, chirii si altele.

 5. Da, intr’adevar, abia acum se vede diferenta clara dintre domnul Sandu si ceilalti candidati. Si se remarca o alta trasatura a caracterului dansului, pe care nu o stiam: discretia. Sunt convins ca nu e singurul caz in care dumnealui isi arata sensibilitatea fata de cei in suferinta. Aceasta componenta spirituala a milosteniei, arata ca d.l Ionel Sandu este un bun crestin, fiindca sunt multi oameni cu bani, dar cati dintre ei sufera cu adevarat la necazurile altora?! De aceea Primaria Vaslui merita sa aiba in fruntea ei un astfel de crestin. In calitate de primar, sufletul sau sensibil va face si mai mult bine celor necajiti. Dumnezeu sa-i ajute !

  • Sa fi fost independent nu era o problema, asocierea cu AUR nu e cel mai inteligent lucru, o tine la dos acum , ca toti ceilalti numai lapte si miere dar la un moment dat va cânta si doctrina partidului si de suporteri pentru sonați nu avem nevoie

   • Doctrina partidului este una solida, cu o tenta nationalista de care avem neaparat nevoie in zilele noastre. De 35 de ani suntem condusi de aceleasi partide care s-au perindat cand unul cand altul la putere. In ziua de astazi sa spui lucrurilor pe nume poti fi considerat „sonat”, la fel cum in pandemie cei care nu se vaccinau erau considerati niste nebuni care raspandesc virusul si fac rau omenirii, dar de fapt acei nebuni s-au dovedit a fi oameni sinceri si muncitori care nu pot fi manipulati.

    • Da da, de aia nu ați avut si nici nu aveți vreun program cu masuri concrete, numai lozinci abureli si tâmpenii fără nici o explicație cum o sa le faceți, si de umplutură, sa nu para ca nu aveți nimic ați copiat de pe la alții, si e a doua tura de când existați si nu ați venit cu nimic, voi nici măcar nu aveți habar câți bani sunt necesari bugetului de stat ca sa poată funcționa, si care deja e in rahat, subfinanțat, si veniți ca o sa mărim pensiile, o sa tăiem impozite, o sa dam facilitați fiscale, o sa naționalizăm, te doare mintea

 6. Felicitări 👏👏👏 ! Un om care este alături de oameni! Succes în ceea ce v ați propus ! Viitorul primar al Vasluiului ! 👏👏👏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.