spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Unde-i Wesley? (foto)

- Advertisement -

Wesley a absentat nemotivat de la reunirea lotului si va suporta consecintele

EFECTIV INCOMPLET… Lotul echipei FC Vaslui s-a reunit ieri dupã cinci sãptãmâni de pauzã. Nerãbdãtor, Hizo a ajuns primul la stadion si si-a asteptat elevii în vestiar. De la reunire au lipsit Bello si Rivas, învoiti din motive personale, si Adailton, Kuciak si Wesley, jucãtori despre care antrenorul a declarat cã nu stie motivele pentru care nu au fost prezenti. Noutãtile fatã de lotul cu care Vasluiul a încheiat turul au fost fotbalistii Petar Jovanovic, Buhãescu, Balaur si Stefoi, care s-au întors dupã ce au fost împrumutati la diverse echipe.

Antrenorul echipei, Viorel Hizo, a declarat, la sosirea la stadion, cã abia a asteptat ziua în care sã îsi reia activitatea si cã oricât de frumoase ar fi fost sãrbãtorile, vacanta a fost plictisitoare fãrã fotbal. Cu o agendã subrat ‘‘Dulãul’’ a ajuns primul în vestiar si si-a asteptat elevii pentru a-i ‘‘bãga în sedintã’’. La reunire au fost prezenti si Vasile Buhãescu, Ionut Balaur, Marius Stefoi si Petar Jovanovic jucãtori care sunt încã sub contract cu FC Vaslui, dar care în ultima perioadã au fost împrumutati la diverse echipe. Nu toti jucãtori au rãspuns afirmativ apelului lui Hizo, astfel cã de la reunire au lipsit Bello – învoit pentru a se prezenta la un proces în Israel, Rivas – învoit pentru a sta cu sotia ce i-a nãscut o pereche de gemeni, Pavlovic si Gladstone – accidentati, Adailton, Kuciak si Wesley, ultimii trei absentând nemotivat.

‘‘Nu-l mai pot tolera’’

Tehnicianul Vasluiul a fost foarte supãrat pe faptul cã de la reunire au lipsit câtiva jucãtori fãrã sã îl anunte. Viorel Hizo considerã acest gest ca fiind un act de indisciplinã si a declarat cã nu va mai tolera asemenea comportamente. ‘‘Nu mai admit nici cel mai mic act de indisciplinã, si asa am fãcut multe compromisuri în turul campionatului. Jucãtorii trebuie sã înteleagã cã oricare dintre ei poate pleca de la echipã si se poate fãrã oricare dintre ei, la fel cum se poate si fãrã mine. Singurul fãrã de care nu se poate este finantatorul echipei. Sunt deziluzionat de faptul cã Wesley nu este prezent astãzi, la reunirea lotului, nu a anuntat pe nimeni cã nu vine si va suporta consecintele.’’ Finantatorul echipei a declarat cã, conform regulamentului, fiecare zi de întârziere se va penaliza 5000 de euro.

Jucãtorii ce au fost la reunire:

Portari: Cerniauskas, Puia, Bãdit

Fundasi: Papp, Cânu, Bãlace, Milanov, Farkas, Petar Jovanovic,

Mijlocasi : Gheorghiu, Milisavljevic, Costin, Zmeu, Genchev, Gerlem, Campano, Sânmãrtean, Buhãescu, Balaur, Stefoi

Atacanti : Pouga, Neagu, Temwanjera, Nemanja Jovanovic, Pancu

Absenti: Kuciak (a rãmas în Slovacia pentru cã i-a nãscut sotia), Bello (învoit pentru solutionarea unui proces în Israel), Rivas (i-a nãscut sotia), Adailton (absent nemotivat), Wesley (absent nemotivat), Luz (si-a încheiat contractul cu FC Vaslui), Gladstone si Pavlovic (accidentati-operati), Burdujan (declarat în aceastã iarnã jucãtor liber de contract)

Hizo i-a luat tare încã din prima zi

Primul antrenament în zãpadã

CÃLITI… “Galben-verzii” si-au început antrenamentele încã din prima zi, Viorel Hizo ducându-i pe elevii sãi la o primã sedintã tacticã la baza sportivã a LPS Vaslui. Fotbalistii au arãtat o poftã mare de joc, în ciuda faptului cã abia au venit din vacantã.

Fotbalistii vasluieni au fost luati tare încã din prima zi de antrenorul Viorel Hizo. Dupã ce i-a tinut în sedintã mai bine de jumãtate de orã, tehnicianul i-a scos pe elevii sãi la ‘‘miscare’’ pe un teren acoperit cu zãpadã. Dupã câteva ture si câteva miscãri de încãlzire, ‘‘galben-verzii’’ au fost împãrtiti în douã echipe si au fost pusi la un meci-scoalã. Printre fotbalistii care au arãtat o poftã deosebitã de joc s-au numãrat Papp, Sânmãrtean, Gerlem sau Mike.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.