spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

Ungureanu vrea să se asigure că va fi linişte. S-a întâlnit cu liderii sindicaliştilor şi a discutat despre majorarea salariilor

- Advertisement -

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu vrea să reia dialogul între Guvern şi sindicalişti. Primul ministru a făcut un prim pas în acest sens şi a invitat la discuţii liderii confederaţiilor sindicale. Ungureanu s-a arătat preocupat de recuperarea salarială în sectorul bugetar însă, nu a reuşit să obţină încrederea sindicaliştilor care nu cred că salariile vor fi majorate.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu le-a reamintit sindicaliştilor că trebui găsite soluţii pentru recuperarea salariilor bugetarilor. Numai că, exprimarea optimistă a premierului l-a cam enervat pe Reprezentatul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin.

După întâlnirea cu premierul, sindicaliştii au susţinut că pentru „recuperări salariale”, ar trebui identificate resurse concrete.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a precizat că unul dintre subiectele de maxim interes stabilit pentru agenda comună este crearea de locuri de muncă.

Reprezenţanţii Guvernului susţin că întâlnirile între premier şi sindicalişti vor continua.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.