spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Unirea devine „satelitul” Stelei

- Advertisement -

Gigi Becali a anunţat ieri că-i va trimite pe jucătorii de la echipa secundă să joace pentru ialomiţeni.
Andrei Ionescu (stânga) va lua calea Bărăganului.

Steaua va avea din nou un „satelit” în Liga I. Gigi Becali a hotărât ieri să mai scape de o bătaie de cap, echipa a doua, care activa în Seria I din Liga a II-a. „Gata cu e chipa a doua, toţi jucătorii vor merge sub formă de împrumut la Urziceni pentru un an de zile. O desfiinţez şi cu asta basta”, a spus el. Steaua mai negociază pentru încă doi jucători de la Urziceni: Brandan şi Rusescu.

„Ar fi culmea să păţesc iar ca atunci cu Buzăul”

„Roş-albaştrii” au mai avut un „satelit” în prima divizie, pe Gloria Buzău, în sezonul 2007-2008. Echipa din Ghencea a pierdut atunci campionatul din cauza unui egal cu „satelitul”.

Golul lui Romică Bunică a rămas unul dintre momentele de referinţă din ultimele campionate. Steaua o va întâlni pe Unirea, noul „satelit”, chiar etapa viitoare, în deplasare. „Nu va fi blat. Dar vă daţi seama, va fi Steaua I cu Steaua II, n-are de ce să-mi fie frică. Ar fi culmea s-o mai păţesc iar ca atunci cu Buzăul. Asta ar fi ultima”, a mai declarat patronul „roş-albaştrilor”.

Înspre Urziceni vor fi direcţionaţi şi unii jucători care au mai evoluat la prima echipă, dar acum nu mai au şanse să joace în Ghencea, printre care Eugen Baciu şi Andrei Ionescu.

Haos în ligile inferioare

Retragerea echipei-satelit a Stelei din Liga a II-a a dat peste cap diviziile inferioare, chiar dacă sezonul a început.

Locul din „B” este dorit de Chimia Brazi, echipa care trebuie să dea ultima semnătură pentru transferul lui Laurenţiu Marinescu în Ghencea. Locul celor de la Brazi din „C” va rămâne vacant.

„Nu toţi jucătorii de la Steaua II vor ajunge la Urziceni, ci numai cei care vor face faţă pretenţiilor Ligii I.”
GABRIEL CARAMARIN, antrenor secund la Unirea Urziceni
evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.