25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Universitatea Titu Maiorescu spune că nu mai are disertația de master a ministrului Roman. I-am cerut-o demnitarului, cu toate cele 91 de pagini

La public au ajuns până acum doar 10 pagini trimise redacției de către Florin Roman, care s-au dovedit toate 10 copiate.

”Titu Maiorescu” a comunicat vineri, 10 decembrie, că nu a găsit în arhivă lucrarea de master a ministrului Roman pentru că ”Lucrările de licență/disertație se păstrează în Arhiva UTM pe o perioadă de 3 ani”. Ziarul s-a adresat ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, astfel ca publicul să poată consulta toată lucrarea.

Florin Roman: ”Lucrarea are 91 de pagini”  Ministrul Roman a spus despre disertația sa de master, într-un dialog cu Libertatea, că ”Lucrarea are 91 de pagini. Acolo practic încercam, discutam despre un paralelism între sistemul nervos și partea de teorie a sistemelor pe care o dezvoltam”.

Din cele 91 de pagini, ministrul Florin Roman a trimis redacției doar 10 pagini, toate dovedindu-se un plagiat după o lucrare a unui profesor de la Timișoara.

Disertația ministrului a fost prezentată în 2012, sub îndrumarea profesorului Titi Paraschiv, și poartă titlul „Contribuții cu privire la optimizarea sistemelor integrate de comunicare”.

Printr-o adresă, ziarul a rugat Facultatea de Psihologie de la ”Titu Maiorescu” să consulte lucrarea în forma ei integrală.

Citeşte întreaga ştire: Universitatea Titu Maiorescu spune că nu mai are disertația de master a ministrului Roman. I-am cerut-o demnitarului, cu toate cele 91 de pagini

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here