UNPR susţine introducerea votului de la vârsta de 16 ani

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) are ca prioritate, în actuala sesiune parlamentară, susținerea inițiativei legislative de introducere a votului de la vârsta de 16 ani, a declarat miercuri vicepreședintele UNPR, senatorul Șerban Mihăilescu.

Proiectul de lege care prevede scăderea vârstei la care cetățenii României pot să își exercite dreptul de vot urmează a fi depus în cel mai scurt timp la Parlament. “Așa cum se comportă lumea pe rețelele de socializare, se pare că vârsta deciziei, a posibilităților de decizie, a scăzut foarte mult. Considerăm că prin această inițiativă acordăm o atenție deosebită tinerilor”, a declarat senatorul Șerban Mihăilescu.

Printre prioritățile legislative ale UNPR pentru actuala sesiune se mai află programul “Primul loc de muncă”, care prevede facilități pentru angajarea tinerilor, dar și proiectul de lege privind introducerea de taxe suplimentare pe marile averi.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/unpr-sustine-introducerea-votului-de-la-varsta-de-16-ani_207537.html#ixzz3U5DDLteM
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ