Untold și Neversea, doar pentru vaccinați sau cu test COVID negativ? Scenariul pe care îl iau în calcul organizatorii

Edy Chereji, director de comunicare al Untold și Neversea, a anunțat că la cele două festivaluri de muzică ar putea participa doar persoane vaccinate, persoane cu anticorpi sau persoane negative la testele rapide, informează Monitorulcj.ro.

Cele două festivaluri – Neversea, anunțat pentru 8-11 iulie, și Untold, care ar urma să se desfășoare în perioada 5-8 august – au fost puse sub semnul întrebării de șeful DSU, Raed Arafat. Edy Chereji a propus ca la festivaluri să poată participa doar persoanele care sunt vaccinate, persoanele care arată o dovadă a anticorpilor sau persoanele care sunt testate negativ la intrare. „Intrarea la festival pe bază de certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid COVID-19”, a precizat Edy Chereji. Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea: Directorul de comunicare al Untold și Neversea vrea ca împreună cu autoritățile să găsească o soluție pentru ca festivalurile să se poată desfășura în acest an. „Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vară cu evenimente”, a precizat Edy Chereji. ”Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri” a conchis Edy Chereji. Untold 2021 a fost programat la Cluj-Napoca între 5 și 8 august, iar posesorii de bilete sau de abonamente pentru ediția 2020 pot intra la festival.
Citeşte întreaga ştire: Untold și Neversea, doar pentru vaccinați sau cu test COVID negativ? Scenariul pe care îl iau în calcul organizatorii

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ