spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Unui derbedeu violent care a împlinit 18 ani i s-a pregătit un loc după gratii

- Advertisement -

Un golan din Popricani va ajunge în spatele gratiilor după ce a jefuit și umilit un consătean în plină stradă. Faptele s-au petrecut în public, cu martori, dar nimeni nu s-a gândit să intervină.

În seara zilei de 9 decembrie a anului trecut, Cosmin Radu (18 ani) s-a întâlnit cu un cunoscut, pe marginea DN 24C. Radu era într-o stare avansată de ebrietate. Peste drum de cei doi se afla G.V. (17 ani), însoțit de alți doi băieți, de 14, respectiv 11 ani. Văzându-i, Radu i-a spus prietenului său că vrea să-l bată pe G.V. A trecut strada spre acesta și i-a cerut o țigară. Radu era cunoscut în sat ca fiind violent, așa că G.V. i-a întins pachetul, să se servească. Radu i-a luat întreg pachetul, pe jumătate plin. Apoi l-a lovit de mai multe ori cu palmele peste față și cu picioarele în zona corpului, obligându-l să scoată tot ce are în buzunare. Băiatul nu avea însă nimic interesant de furat. Radu i-a spus să-și ia lucrurile și le-a cerut celor trei băieți să-l însoțească până la magazinul DTL din centrul comunei.

Pe drum, Radu l-a lovit și pe băiatul de 14 ani de câteva ori cu palma, pentru a se amuza și pentru a-i intimida pe cei trei. Scena a fost văzută de un șofer care trecea prin zonă. A oprit și i-a cerut lui Radu să înceteze, dar nu a intervenit. A urcat înapoi în mașină și a plecat…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/unui-derbedeu-violent-care-a-implinit-18-ani-i-s-a-pregatit-un-loc-dupa-gratii-2–1646228.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.