Unul dintre bărbații torturați de polițiștii Secției 16, fratele unui fost lider al temutei grupări a Sportivilor. Acesta a fost legat și bătut cu sălbăticie (SURSE)

Unul dintre cei doi bărbați care ar fi fost torturați de polițiștii Secției 16, din Capitală, este fratele unui fost membru marcat al grupării Sportivilor, care controlează străzile din sectorul 4. Bărbatul a reclamat că agenții l-au sechestrat și l-au bătut cu bestialitate.

Un scandal uriaș a zguduit din temelii Poliția Capitalei, după ce, săptămâna trecută, nouă agenți au fost ridicați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) după ce, anul trecut, în luna septembrie, ar fi torturat în mod bestial doi bărbați. Victimele ar fi intrat pe mâna polițiștilor după ce au fost prinși că circulau fără măști sanitare.

Dintre cei nouă, șapre au fost prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă, însă instanța a decis arestarea preventivă pentru doar trei dintre ei, restul fiind plasați în cotrol judiciar. Printre cei arestați se numără și Viorel Șeicaru, adjunctul Sindicatului Agenților de Poliție (SNAP).

Fratele victimei, un interlop celebru

Surse judiciare au declarat, pentru GÂNDUL.RO, că unul dintre cei doi bărbați care au depus plângere împotriva oamenilor legii este chiar fratele unui fost membru important al temutei grupări a Sportivilor, care acționează încă în sectorul 4, dar și în mai multe localități ilfovene, între care și orașul Popești Leordeni. Sursele citate susțin că fratele victimei ar fi Florian Dragomir, zis Aladin, ridicat de procurorii DIICOT în anul 2006 când anchetatorii au avut o primă încercare de destructurare a acestei grupări. …https://www.gandul.ro/actualitate/unul-dintre-barbatii-torturati-de-politistii-sectiei-16-fratele-unui-fost-lider-al-temutei-grupari-a-sportivilor-acesta-a-fost-legat-si-batut-cu-salbaticie-surse-19598345?utm_source=Adevarul&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ