9.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Unul dintre cei mai mari constructori din România opreşte lucrul pe toate şantierele, în semn de protest

- Advertisement -

Asociaţia Pro Infrastructură anunţă că UMB, unul dintre cei mai importanţi antreprenori generali de pe proiectele majore de infrastructură rutieră, va opri lucrările la toate tronsoanele de autostradă la care lucrează, deoarece statul nu ajustează preţurile din contracte, în condiţiile scumpirii materialelor de construcţii.

„UMB opreşte lucrul pe toate şantierele! Unul dintre cei mai importanţi antreprenori generali de pe proiectele majore de infrastructură rutieră a luat o decizie fără precedent: începând de luni, 11 iulie 2022, nu îşi va mai chema oamenii la muncă. Săptămâna curentă este una de odihnă, conform procedurilor interne, angajaţii UMB lucrând 14 ore pe zi plus sâmbetele. Sunt în pericol 7 proiecte care împreună depăşesc 140 de kilometri, adică mai bine de O TREIME (aproape 36%) din totalul de 391 kilometri de autostradă şi drum expres veritabil pe care România are în prezent contracte de execuţie semnate”, a transmis Pro Infrastructură, pe pagina sa de Facebook.

Excepţie face doar DEx12 Centura Slatina, acolo unde cei de la UMB sunt foarte aproape de final şi au confirmat că vor continua astfel încât să dea drumul la trafic în jurul datei de 28 iulie.

Citeste mai mult: adev.ro/rejh3s

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.