spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Unul dintre scheletele descoperite în Lacul Mead a fost identificat. Victima a murit acum 20 de ani

- Advertisement -

Unul dintre scheletele găsite Lacul Mead, cel mai mare rezervor de apă dulce din SUA, care seacă din cauza secetei. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, despre care se crede că s-ar fi înecat în urmă cu două decenii, potrivit unui medic legist citat de NBC.

Rămășițele găsite pe 7 mai la Callville Bay sunt una dintre numeroasele descoperiri făcute în lac începând cu 1 mai, în condițiile în care nivelul apei din cel mai mare rezervor al SUA a scăzut la minime istorice.

Medicul legist din comitatul Clark a identificat rămășițele găsite în Golful Callville, spunând că sunt ale lui Thomas Erndt, din Las Vegas, potrivit purtătorului de cuvânt al comitatului, Dan Kulin. Erndt s-ar fi înecat pe 2 august 2002, a spus el. „Identificarea s-a bazat pe informații de anchetă, analize ADN și rapoarte de la incidentul inițial. Cauza morții lui Erndt și modul în care a avut loc decesul nu au fost stabilite,” a spus Kulin într-un comunicat.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/unul-dintre-scheletele-descoperite-in-lacul-mead-a-fost-identificat-victima-a-murit-acum-20-de-ani-2059355

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.