32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Unul drogat, doi băuți, la volan. Polițiștii vrânceni atrag atenția că „alcoolul la volan vă poate costa viața sau libertatea”

BULETIN DE PRESĂ

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 18:20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Jitia în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 2 R Vintileasca, deși se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 1,00 mg / l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, în jurul orei 21.05, polițiștii Serviciului Rutier-Compartiment DN 2 Vidra au depistat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism în afara localității, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu deși avea dreptul de a conduce suspendat…https://www.monitoruldevrancea.ro/2021/12/09/unul-drogat-doi-bauti-la-volan-politistii-vranceni-atrag-atentia-ca-alcoolul-la-volan-va-poate-costa-viata-sau-libertatea/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here