spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

UPDATE/ Primăria a ajuns la un acord cu Electrocentrale. Gălăţenii vor avea APĂ CALDĂ şi CĂLDURĂ!

- Advertisement -

UPDATE, ORA 11,00 – Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a ajuns miercuri la un nou acord cu Electrocentrale SA, pentru furnizarea energiei termice necesare încălzirii populaţiei.

”Facem încă un efort pentru a menţine în funcţiune sistemul centralizat de termoficare şi asta din respect pentru gălăţenii care sunt bun-platnici. Vom vira în avans, pentru luna martie, şi subvenţia pentru energie termică, şi factura de încălzire pentru unităţile de învăţământ din oraş. Vorbim de 4,8 milioane de lei, bani care vor ajunge până vineri în conturile CET Galaţi. Sunt bani pe care îi dăm în avans şi cu care ne achităm, ca Primărie, de toate obligaţiile pe care le avem în acest sens pentru sezonul de iarnă 2014/2015. Apaterm s-a angajat să plătească, tot până vineri, 1,2 milioane de lei către CET, astfel încât să putem menţine în funcţiune sistemul de termoficare”, a declarat primarul Marius Stan.

Potrivit comunicatului de presă, datorită acestui acord, dar şi a plăţilor efectuate de Apaterm ieri şi astăzi, în valoare de 480.000 lei, CET a mărit parametrii de furnizare a agentului termic, temperatura ajungând de la 69 la 80 de grade.

sursa: http://www.viata-libera.ro/eveniment/64252-cet-sisteaza-livrarea-de-gaze-naturale-adio-apa-calda-si-caldura-pentru-galateni

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.